• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • Register
  • Login
  • Current
  • Archives
  • Announcements
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
  1. Home
  2. Archives

Vol. 70 No. 3 (2024)

Vol. 70 No. 2 (2024)

Vol. 70 No. 1 (2024)

CEFood 2024 Conference

Vol. 69 No. 4 (2023)

Vol. 69 No. 3 (2023)

Vol. 69 No. 2 (2023)

Vol. 69 No. 1 (2023)

Vol. 68 No. 4 (2022)

Vol. 68 No. 3 (2022)

Vol. 68 No. 2 (2022)

Vol. 68 No. 1 (2022)

Vol. 67 No. 4 (2021)

Vol. 67 No. 3 (2021)

Vol. 67 No. 2 (2021)

Vol. 67 No. 1 (2021)

Vol. 66 No. 4 (2020)

Vol. 66 No. 3 (2020)

Vol. 66 No. 2 (2020)

Vol. 66 No. 1 (2020)

Special Edition I.
Vol. 66 (2020)

Language

  • English
  • Magyar

Make a Submission

Make a Submission

scopus

0.2
2023CiteScore
 
 
3rd percentile
Powered by Scopus

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians

Keywords

Most read in last week
  • Serratia fajok jellemzése, valamint Serratia marcescens kvalitatív kimutatása nyers és pasztőrözött tejből polimeráz láncreakción alapuló vizsgálati módszerrel
    63
  • A szezámliszt és az aszkorbinsav hatása a tészta és a kenyér beltartalmi értékére és reológiai tulajdonságaira
    35
  • Korai aromafelszabadító hatással rendelkező enzimhasználat vizsgálata Furmint szőlőfajta esetében a Tokaji borvidéken
    35
  • Ehető rovarok élelmiszeripari és takarmányozási célú felhasználásának lehetőségei
    33
  • A Nutri-Score és Nutrinform Battery frontoldali tápértékjelölések fogyasztói megítélése
    32

Publisher
University of Szeged
Publisher's headquarters
6720 Szeged, Dugonics tér 13.
Responsible publisher
Rector of University of Szeged
Responsible editor
Diána Bánáti
Editor-in-chief
Diána Bánáti

ISSN 0422-9576 (Print)
ISSN 2676-8704 (Online)

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.