Main Navigation
Main Content
Sidebar
Regisztráció
Bejelentkezés
Toggle navigation
Aktuális
Archívum
Értesítések
Információk
Információk
Beküldések
Szerkesztőbizottság
Adatvédelmi nyilatkozat
Kapcsolat
Keresés
Főoldal
Archívum
Évf. 70 szám 3 (2024)
Megjelent:
2024-09-30
Teljes szám
Évf. 70 szám 3 (2024)
Fókuszban
A Nutri-Score és Nutrinform Battery frontoldali tápértékjelölések fogyasztói megítélése
Tóth Ildikó, Szakály Zoltán
3-14
PDF
DOI:
https://doi.org/10.52091/EVIK-2024/3-1
Tudomány
A szezámliszt és az aszkorbinsav hatása a tészta és a kenyér beltartalmi értékére és reológiai tulajdonságaira
Sakena Taha Hasan, Ali Flayeh Al-Sarsj, Zahraa M M Al-Ameedee, Ali M. Saadi
15-22
PDF (English)
DOI:
https://doi.org/10.52091/EVIK-2024/3-2
Korai aromafelszabadító hatással rendelkező enzimhasználat vizsgálata Furmint szőlőfajta esetében a Tokaji borvidéken
Zsuzsanna Bene
23-37
PDF (English)
PDF
DOI:
https://doi.org/10.52091/EVIK-2024/3-3
Szabványosítás
Nemzeti szabványosítási hírek
Anna Szalay
39-43
PDF
PDF (English)