• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • Regisztráció
  • Bejelentkezés
  • Aktuális
  • Archívum
  • Értesítések
  • Információk
    • Információk
    • Beküldések
    • Szerkesztőbizottság
    • Adatvédelmi nyilatkozat
    • Kapcsolat
  1. Főoldal
  2. Archívum

Évf. 70 szám 3 (2024)

Évf. 70 szám 2 (2024)

Évf. 70 szám 1 (2024)

CEFood 2024 Conference

Évf. 69 szám 4 (2023)

Évf. 69 szám 3 (2023)

Évf. 69 szám 2 (2023)

Évf. 69 szám 1 (2023)

Évf. 68 szám 4 (2022)

Évf. 68 szám 3 (2022)

Évf. 68 szám 2 (2022)

Évf. 68 szám 1 (2022)

Évf. 67 szám 4 (2021)

Évf. 67 szám 3 (2021)

Évf. 67 szám 2 (2021)

Évf. 67 szám 1 (2021)

Évf. 66 szám 4 (2020)

Évf. 66 szám 3 (2020)

Évf. 66 szám 2 (2020)

Évf. 66 szám 1 (2020)

Special Edition I.
Évf. 66 (2020)

Nyelv

  • English
  • Magyar

Make a Submission

Make a Submission

scopus

0.2
2023CiteScore
 
 
3rd percentile
Powered by Scopus

Információ

  • Olvasóknak
  • Szerzőknek
  • Könyvtárosoknak

Keywords

A hét legolvasottabb tanulmányai
  • Investigation of the Use of Enzymes with Early Flavour Releasing Effects on Furmint Grapes in the Tokaj Wine Region
    49
  • Review of national standardization
    40
  • Influence of Sesame Flour and Ascorbic Acid on the Nutritional and Rheological Qualitiy of Dough and Bread
    39
  • Serratia fajok jellemzése, valamint Serratia marcescens kvalitatív kimutatása nyers és pasztőrözött tejből polimeráz láncreakción alapuló vizsgálati módszerrel
    28
  • Characterization of Serratia species and qualitative detection of Serratia marcescens in raw and pasteurized milk by an analytical method based on polymerase chain reaction
    28

Felelős kiadó
Szegedi Tudományegyetem
Kiadó székhelye
6720 Szeged, Dugonics tér 13.
Felelős kiadó személy
Szegedi Tudományegyetem rektora
Felelős szerkesztő
Bánáti Diána
Főszerkesztő
Bánáti Diána

ISSN 0422-9576 (Nyomtatott)
ISSN 2676-8704 (Online)

A kiadói rendszerről