• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • Regisztráció
  • Bejelentkezés
  • Aktuális
  • Archívum
  • Értesítések
  • Információk
    • Információk
    • Beküldések
    • Szerkesztőbizottság
    • Adatvédelmi nyilatkozat
    • Kapcsolat
  1. Főoldal
  2. Archívum

Évf. 70 szám 3 (2024)

Évf. 70 szám 2 (2024)

Évf. 70 szám 1 (2024)

CEFood 2024 Conference

Évf. 69 szám 4 (2023)

Évf. 69 szám 3 (2023)

Évf. 69 szám 2 (2023)

Évf. 69 szám 1 (2023)

Évf. 68 szám 4 (2022)

Évf. 68 szám 3 (2022)

Évf. 68 szám 2 (2022)

Évf. 68 szám 1 (2022)

Évf. 67 szám 4 (2021)

Évf. 67 szám 3 (2021)

Évf. 67 szám 2 (2021)

Évf. 67 szám 1 (2021)

Évf. 66 szám 4 (2020)

Évf. 66 szám 3 (2020)

Évf. 66 szám 2 (2020)

Évf. 66 szám 1 (2020)

Special Edition I.
Évf. 66 (2020)

Nyelv

  • English
  • Magyar

Make a Submission

Make a Submission

scopus

0.2
2023CiteScore
 
 
3rd percentile
Powered by Scopus

Információ

  • Olvasóknak
  • Szerzőknek
  • Könyvtárosoknak

Keywords

A hét legolvasottabb tanulmányai
  • Korai aromafelszabadító hatással rendelkező enzimhasználat vizsgálata Furmint szőlőfajta esetében a Tokaji borvidéken
    52
  • A szezámliszt és az aszkorbinsav hatása a tészta és a kenyér beltartalmi értékére és reológiai tulajdonságaira
    40
  • Nemzeti szabványosítási hírek
    38
  • Terminology of plant-based meat alternatives
    27
  • Ehető rovarok élelmiszeripari és takarmányozási célú felhasználásának lehetőségei
    24

Felelős kiadó
Szegedi Tudományegyetem
Kiadó székhelye
6720 Szeged, Dugonics tér 13.
Felelős kiadó személy
Szegedi Tudományegyetem rektora
Felelős szerkesztő
Bánáti Diána
Főszerkesztő
Bánáti Diána

ISSN 0422-9576 (Nyomtatott)
ISSN 2676-8704 (Online)

A kiadói rendszerről