Az Élelmiszervizsgálati Közlemények (ÉVIK) egy negyedévente megjelenő, 66 éves tudományos szakfolyóirat. 1955-ben alapították az akkoriban működő Fővárosi Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetben Dr. Kottász József vezetésével. Idézet az 1. évfolyam 1. számának Előszavából: „Az Élelmiszervizsgálati Közlemények kiadásának célja az új élelmiszerkémiai vizsgálati módszerek ismertetése és ezek segítségével az élelmiszeripar termékei fokozottabb ellenőrzési lehetőségeinek biztosítása mellett a megyei és városi tanácsi minőségellenőrző intézeteink közötti kapcsolat és együttműködés további megszilárdítása, a tapasztalatcsere kiépítése.

Évf. 69 szám 3 (2023)

Megjelent: 2023-09-30

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2023/3-1-HUN
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2023/3-2-HUN

Alternatív növényi eredetű fehérjeforrások vizsgálata

Mednyánszky Zsuzsa, Csóka Mariann, Koppányné Szabó Erika

4490-4502

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2023/3-3-HUN
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2023/3-4
Az összes folyóiratszám megtekintése