• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • Regisztráció
  • Bejelentkezés

  • Aktuális
  • Archívum
  • Értesítések
  • Információk
    • Információk
    • Beküldések
    • Szerkesztőbizottság
    • Adatvédelmi nyilatkozat
    • Kapcsolat
  1. Főoldal
  2. Belépés
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztráció

Nyelv

  • English
  • Magyar

Make a Submission

Make a Submission

scopus

0.2
2023CiteScore
 
 
3rd percentile
Powered by Scopus

Információ

  • Olvasóknak
  • Szerzőknek
  • Könyvtárosoknak

Keywords

A hét legolvasottabb tanulmányai
  • Serratia fajok jellemzése, valamint Serratia marcescens kvalitatív kimutatása nyers és pasztőrözött tejből polimeráz láncreakción alapuló vizsgálati módszerrel
    60
  • Korai aromafelszabadító hatással rendelkező enzimhasználat vizsgálata Furmint szőlőfajta esetében a Tokaji borvidéken
    37
  • A szezámliszt és az aszkorbinsav hatása a tészta és a kenyér beltartalmi értékére és reológiai tulajdonságaira
    36
  • A Nutri-Score és Nutrinform Battery frontoldali tápértékjelölések fogyasztói megítélése
    33
  • Ehető rovarok élelmiszeripari és takarmányozási célú felhasználásának lehetőségei
    33

Felelős kiadó
Szegedi Tudományegyetem
Kiadó székhelye
6720 Szeged, Dugonics tér 13.
Felelős kiadó személy
Szegedi Tudományegyetem rektora
Felelős szerkesztő
Bánáti Diána
Főszerkesztő
Bánáti Diána

ISSN 0422-9576 (Nyomtatott)
ISSN 2676-8704 (Online)

A kiadói rendszerről