• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • Register
  • Login

  • Current
  • Archives
  • Announcements
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
  1. Home
  2. Login
Forgot your password?
Register

Language

  • English
  • Magyar

Make a Submission

Make a Submission

scopus

0.2
2023CiteScore
 
 
3rd percentile
Powered by Scopus

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians

Keywords

Most read in last week
  • Counterfeiting of milk and dairy products, and analytical methods suitable for the detection of counterfeiting
    49
  • Észszerű elővigyázatosság: az önkéntes allergénjelölés evolúciója a kockázatértékelés tükrében
    46
  • Különböző típusú növényi olajok fizikai-kémiai tulajdonságainak összehasonlítása sütés előtt és után
    44
  • A népegészségügyi termékadóról szóló 2011. évi CIII. törvény 2022. és 2023. évi változásai és azok hatása a magyar élelmiszeriparra, azon belül a sütőiparra
    43
  • Tapasztalás és tudomány: az élelmiszer-biztonság rövid története. Az empirikus ismeretek szerepe az élelmiszer-biztonság fejlődésében
    41

Publisher
University of Szeged
Publisher's headquarters
6720 Szeged, Dugonics tér 13.
Responsible publisher
Rector of University of Szeged
Responsible editor
Diána Bánáti
Editor-in-chief
Diána Bánáti

ISSN 0422-9576 (Print)
ISSN 2676-8704 (Online)

 

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.