• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • Register
  • Login
  • Current
  • Archives
  • Announcements
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
  1. Home
  2. Archives
  3. Vol. 66 No. 3 (2020)
  4. Outlook

Outlook

Article Sidebar

PDF
Published: Sep 30, 2020

Main Article Content

Gábor Szunyogh

Downloads

Download data is not yet available.

Article Details

How to Cite
Szunyogh, G. (2020). Outlook. Journal of Food Investigation, 66(3), 3129–3131. Retrieved from https://eviko.hu/index.php/eviko/article/view/192
  • ACM
  • ACS
  • APA
  • ABNT
  • Chicago
  • Harvard
  • IEEE
  • MLA
  • Turabian
  • Vancouver
  • Endnote/Zotero/Mendeley (RIS)
  • BibTeX
Issue
Vol. 66 No. 3 (2020)
Section
Outlook

Most read articles by the same author(s)

  • Gábor Szunyogh, Kitekintő , Journal of Food Investigation: Vol. 66 No. 2 (2020)
  • Gábor Szunyogh, Hazai körkép , Journal of Food Investigation: Vol. 66 No. 3 (2020)
  • Gábor Szunyogh, Outlook , Journal of Food Investigation: Vol. 66 No. 2 (2020)
  • Gábor Szunyogh, Domestic panorama , Journal of Food Investigation: Vol. 66 No. 1 (2020)
  • Gábor Szunyogh, Outlook , Journal of Food Investigation: Vol. 66 No. 1 (2020)
  • Gábor Szunyogh, Hazai körkép , Journal of Food Investigation: Vol. 66 No. 2 (2020)
  • Gábor Szunyogh, Domestic panorama , Journal of Food Investigation: Vol. 66 No. 2 (2020)
  • Gábor Szunyogh, Hazai körkép , Journal of Food Investigation: Vol. 66 No. 1 (2020)
  • Gábor Szunyogh, Kitekintő , Journal of Food Investigation: Vol. 66 No. 1 (2020)
  • Gábor Szunyogh, Domestic panorama , Journal of Food Investigation: Vol. 66 No. 3 (2020)
1 2 > >> 

Language

  • English
  • Magyar

Make a Submission

Make a Submission

scopus

0.2
2023CiteScore
 
 
3rd percentile
Powered by Scopus

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians

Keywords

Most read in last week
  • Korai aromafelszabadító hatással rendelkező enzimhasználat vizsgálata Furmint szőlőfajta esetében a Tokaji borvidéken
    51
  • A szezámliszt és az aszkorbinsav hatása a tészta és a kenyér beltartalmi értékére és reológiai tulajdonságaira
    40
  • Nemzeti szabványosítási hírek
    40
  • A Nutri-Score és Nutrinform Battery frontoldali tápértékjelölések fogyasztói megítélése
    26
  • Terminology of plant-based meat alternatives
    25

Publisher
University of Szeged
Publisher's headquarters
6720 Szeged, Dugonics tér 13.
Responsible publisher
Rector of University of Szeged
Responsible editor
Diána Bánáti
Editor-in-chief
Diána Bánáti

ISSN 0422-9576 (Print)
ISSN 2676-8704 (Online)

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.