Published: 2022-09-30

Héjon erjesztett natúrborok vizsgálata

Zsuzsanna Bene, Borbála Oláhné-Horváth, Antal Kneip, Péter Balling

3964-3972

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/3-1-HUN

Examination of skin-fermented natural wines

Zsuzsanna Bene, Borbála Oláhné-Horváth, Antal Kneip, Péter Balling

3973-3981

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/3-1-ENG

Zsírban oldódó A-, D2-, D3-, E- és K3-vitaminok meghatározása izotóphígítással és LC-MS/MS műszeregyüttessel

Ádám Tölgyesi, Evelin Girincsi, Viktória Hermann, Andrea Simon, Mária Bálint

3982-3993

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/3-2-HUN

Determination of fat-soluble vitamins A, D2, D3, E and K3 by isotope dilution and LC-MS/MS instrument assembly

Ádám Tölgyesi, Evelin Girincsi, Viktória Hermann, Andrea Simon, Mária Bálint

3994-4005

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/3-2-ENG
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/3-3-HUN
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/3-3-ENG

A propolisz jellemzői és felhasználási lehetőségei

Csilla Benedek, Márta Veresné Bálint

4020-4027

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/3-4-HUN

Characteristics and uses of propolis

Csilla Benedek, Márta Veresné Bálint

4028-4035

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/3-4-ENG
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/3-5-HUN
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/3-5-ENG
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/3-6-HUN
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/3-6-ENG