Wagner Attila publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:
Wagner Attila, Fekete Béla, Némethné Papp Mária: A tej pasztőrözöttségének vizsgálatához szükséges H-o-krezolftalein-foszfát szintézise (V. rész) - ÉVIK 1982/4
Wagner Attila, Horváth Lóránd, Kiss Tibor, Gyetvai Judit: Izolált enzimmel végrehajtott lúgos foszfatáz próba és létjogosultsága (IV. rész) - ÉVIK 1980/6
Wagner Attila, Horváth Lóránd, Kiss Tibor, Gyetvai Judit: Az o-krezolftaleinfoszfáttal végrehajtott lúgos foszfatáz próba a FIL-IDF 63:1971 tükrében (III. rész) - ÉVIK 1980/4-5
Wagner Attila, Horváth Lóránd, Kiss Tibor, Borsi Miklósné: Tej és egyes tejtermékek lúgos foszfatáz próbájának változatai - ÉVIK 1976/5-6
Wagner Attila: A tej- és juhtej termékek pasztőrözött eredetének vizsgálata - ÉVIK 1973/4
Wagner Attila: A normál és a kóros juhtej klorid ion-tartalma - ÉVIK 1971/5-6
Wagner Attila, Fábián Attila, Dobos Kovács Mária, Magyar Károly: Néhány fertőtlenítőszer összehasonlító vizsgálata tejipari szempontból, különös tekintettel a jodofórokra - ÉVIK 1971/1-2