angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

W. Jurics Éva publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

W. Jurics Éva, Telegdy Kováts Magda, Dworschák Ernő: Cellulázos kezelés hatása egyes zöldségfélék tápanyagaira - ÉVIK 1971/4

W. Jurics Éva: Különböző körülmények között tárolt néhány nyers zöldségféle C-vitamintartalmának alakulása nyersen és főzés után - ÉVIK 1970/2

W. Jurics Éva: Néhány gyorsfagyasztott és friss gyümölcs C-vitamintartalmának összehasonlító vizsgálata - ÉVIK 1969/3

W. Jurics Éva: Egyes gyorsfagyasztott és friss zöldségfélék C-vitamintartalmának összehasonlító vizsgálata nyers- és főtt állapotukban - ÉVIK 1969/1

W. Jurics Éva: Borostyánkősav meghatározása gyümölcsökben - ÉVIK 1968/3

W. Jurics Éva: Gyümölcseink ( + )-katechin, (-)-epikatechin-tartalmának meghatározása papírkromatográfiás úton - ÉVIK 1967/3

Sz. Szotyori Katalin, W. Jurics Éva: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXVI. - ÉVIK 1966/5

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS