angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Varga László publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Kátay Gábor, Varga László: Csökkentett zsírtartalmú, laktózmentes, élőflórás vajkészítmény kifejlesztése – 2. rész: Műszeres állományvizsgálat és érzékszervi minősítés - ÉVIK 2019/3

Kátay Gábor, Varga László: Csökkentett zsírtartalmú, laktózmentes, élőflórás vajkészítmény kifejlesztése – 1. rész: A gyártástechnológia kidolgozása - ÉVIK 2019/2

Varga László: A tej és a tejgazdálkodás történelmi szerepe az európai társadalmak formálásában - ÉVIK 2017/2

Jancsó András, Császár Gábor, Varga László: Árusítási és árképzési gyakorlatok a termelői nyers tehéntej közvetlen értékesítésében- ÉVIK 2016/3

Győrvári János, Szigeti Jenő, Varga László: Új élelmiszer-jelölési eljárások alkalmazásba vétele ütemének elemzése Magyarországon az élelmiszer-vállalkozások körében   - ÉVIK 2015/1

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS