angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Vámosné Vigyázó Lilly publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Polacsekné Rácz Mária, Szép Ivánné, Vámosné Vigyázó Lilly: Raffinóztartalom meghatározása melaszokban - ÉVIK 1982/1-2

Gajzágó Ildikó, Vámosné Vigyázó Lilly, Sümeghyné Kerezsi Natasa: Polifenoloxidáz-inhibitorok hatása az alma enzimes barnulására - ÉVIK 1981/4

Pálosiné Szánthó Vilma, Vámosné Vigyázó Lilly, Párkányné Gyárfás Anna: A búza lipoxigenáz-aktivitásának meghatározása - ÉVIK 1981/4


Temesvári János, Párkányné Gyárfás Anna, Vámosné Vigyázó Lilly: Módszer a kukorica peroxidáz-aktivitásának meghatározására - ÉVIK 1981/3

Vámosné Vigyázó Lilly, Törley Dezső: Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmiszeranalitikában. III. Növényi eredetű élelmiszerek analitikája - ÉVIK 1979/1-2

Párkányné Gyárfás Anna, Vámosné Vigyázó Lilly: A búza amiláz-aktivitásának mérése színezett keményítő származékka - ÉVIK 1979/1-2
Törley Dezső, Vámosné Vigyázó Lilly: Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmiszeranalitikában I. Az enzimes analízis elméleti alapjai - ÉVIK 1978/5-6


Vámosné Vigyázó Lilly, Törley Dezső: Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmiszeranalitikában II. Állati eredetű élelmiszerek analitikája - ÉVIK 1978/5-6

Pozsárné Hajnal Klára, Vámosné Vigyázó Lilly, Kissné Kutz Natália, Hegedűsné Völgyesi Erzsébet: Alma vízgőzzel illő komponenseinek változása a tárolás során  - ÉVIK 1977/1-2

Vámosné Vigyázó Lilly, Pozsárné Hajnal Klára, Kissné Kutz Natália: Néhány hazai alma-fajta aroma-anyagainak gázkromatográfiás vizsgálata - ÉVIK 1976/4

Gajzágó Ildikó, Vámosné Vigyázó Lilly: Gyümölcs-félék enzimes bámulásának mérése Spekol spektrokoloriméterrel - ÉVIK 1975/3

Soheir El-Nockrashy, Vámosné Vigyázó Lilly: Adatok a trappista-sajt kémiai összetételének változásához az érés folyamán (II. rész): a zsír-, az összes és illó savtartalom, a pH és a cukorbomlás vizsgálata - ÉVIK 1973/3

Soheir El-Nockrashy, Gajzágó Ildikó, Vámosné Vigyázó Lilly: Adatok a trappista-sajt kémiai összetételének változásához az érés folyamán (I. rész): a nedvességtartalom, az összes és az oldható fehérjetartalom, valamint a szabad aminosavak vizsgálata - ÉVIK 1973/1-2

Soheir El-Nockrashy, Gajzágó Ildikó, Vámosné Vigyázó Lilly: A bolthálózatból származó trappista-sajt minták kémiai vizsgálata - ÉVIK 1872/5-6

Vámosné Vigyázó Lilly, Pozsárné Hajnal Klára, Vajdicsné Ábrok Erzsébet, Hegedüsné Völgyesi Erzsébet: Módszer tejalvasztó enzimkészítmények proteolitikus aktivitásának meghatározására - ÉVIK 1972/1-2

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS