angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Vajda Ödön publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Vajda Ödön: A hatósági élelmiszerellenőrzés egységesítésének tapasztalatai és feladatai - ÉVIK 1980/1-2

Vajda Ödön: Az élelmiszerek minősége a fővárosban 1971-ben: a Fővárosi Élelmiszerellenőrző és Vegyvizsgáló Intézet munkája alapján - ÉVIK 1972/1-2

Vajda Ödön, Gál Ilona: Besugárzott cukor vizsgálata mikrobiológiai szempontból - ÉVIK 1970/3

Vajda Ödön: Az élelmiszerek érzékszervi bírálatának elméleti és gyakorlati kérdései (II. rész) - ÉVIK 1969/3

Gál Ilona, Vajda Ödön: Fitoncidek szerepe élelmiszerek tartósításában - ÉVIK 1968/1-2

Vajda Ödön: Termofil spórák hatása szaharóz-oldatokra - ÉVIK 1965/1-2

Vajda Ödön: Élelmiszerek minősítésére alkalmazható mikrobiológiai módszerek - ÉVIK 1962/9-10

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS