Tóth Árpád publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:
Sipos Péter, Tóth Árpád, Pongráczné Barancsi Ágnes és Győri Zoltán: A búzaliszt reológiai vizsgálata különböző módszerekkel -ÉVIK 2007/3
Tóth Árpád, Sipos Péter és Győri Zoltán: Őszi búzafajták alveográfos minősítésének jelentősége aszályos, csapadékos és átlagos időjárási körülmények között -ÉVIK 2007/3
Biacs Péter Károly, Tóth Árpád, Pap László és Biacs Péter Ákos: Szőlő antocianin színanyag-por előállítása és analitikai vizsgálata I. - ÉVIK 1994/4
Ifj. Biacs Péter és Tóth Árpád: Paprikaőrlemények szártartalom mérése fotoakusztikai spektroszkópiával - ÉVIK 1993/1
Aubrecht Erzsébet, Tóth Árpád: A búzaliszt gliadintartalmának vizsgálata ELISA módszerrel - ÉVIK 1992/2
Váradi Mária, Tóth Árpád: A NIT/NIR spektroszkópai alkalmazása az élelmiszerminősítésbe - ÉVIK 1990/4
Tóth Árpád, Balogh Jánosné: A diazinon, a metilparation és a diklórfosz 4,4' - nitro-benzil-piridines reakciójának vizsgálata - ÉVIK 1978/5-6
Pais István, Ménesi Ferencné, Tóth Árpád: A tárolt almákból felszabaduló etilén gázkromatográfiás meghatározása - ÉVIK 1970/6