angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Törley Dezső publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Lévai Judit, Törley Dezső: A gyilkos galóca és egyéb citotoxikus hatású gombafajok toxikokémiai tulajdonságai II. A redős papsapkagomba és a fenyő tőkegomba - ÉVIK 1983/1

Vámosné Vigyázó Lilly, Törley Dezső: Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmiszeranalitikában. III. Növényi eredetű élelmiszerek analitikája - ÉVIK 1979/1-2

Törley Dezső, Vámosné Vigyázó Lilly: Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmiszeranalitikában I. Az enzimes analízis elméleti alapjai - ÉVIK 1978/5-6


Vámosné Vigyázó Lilly, Törley Dezső: Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmiszeranalitikában II. Állati eredetű élelmiszerek analitikája - ÉVIK 1978/5-6

Törley Dezső, Nedelkovits János, Örsi Ferenc, Gy. Vadon erika: Gyors fehérjemeghatározási módszer alkalmazása egyes élelmiszerek vizsgálatánál (I. rész) - ÉVIK 1972/4

Törley Dezső, Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről (V. rész): változások a termesztett csiperke szénhidráttartalmában a tárolás folyamán - ÉVIK 1965/7-8

Nedelkovits János, Törley Dezső: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről (IV. rész): szénhidráttartalom. Az Agaricus bisporus összes szénhidrátjainak mennyiségi megoszlása - ÉVIK 1965/5-6

Törley Dezső, Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről (III. rész): szénhidráttartalom - ÉVIK 1963/11-12

Törley Dezső, Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről (II. rész): a hamutartalom - ÉVIK 1962/1-2

Törley Dezső, Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről (I. rész) - ÉVIK 1961/11-12

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS