angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Tolnay Pál publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Csóka Mariann, Tolnay Pál, Szabó S. András: Hársmézminták mért fizikai és kémiai jellemzői közötti összefüggés - ÉVIK 2014/4

Csóka Mariann, Tolnay Pál, Szabó S. András: Hársméz diasztázaktivitásának változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során - ÉVIK 2014/3

Csóka Mariann, Tolnay Pál, Szabó S. András: Hársméz színjellemzőinek változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során - ÉVIK 2014/1

Csóka Mariann, Tolnay Pál, Szabó S. András: Hársméz HMF tartalmának változása hőkezelés hatására és a tárolás során - ÉVIK 2013/4

Tolnay Pál, Szabó S. András és Ágyai Szabó Gábor: Chio Chips termékek vizsgálata - ÉVIK 2013/2

Tolnay Pál, Tóth Judit, Szabó S. András: Narancs és narancslevek C-vitamin tartalmának összehasonlító vizsgálata - ÉVIK 2012/3

Szabó S. András, Tolnay Pál és Szabó Gábor: Chio Chips termékek összehasonlító érzékszervi vizsgálata -ÉVIK 2007/4

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS