angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Szigeti Tamás publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Ambrus Árpád, Szenczi-Cseh Júlia, Griff Tamás, Kerekes Kata, Miklós Gabriella, Szigeti Tamás János, Vásárhelyi Adrienn: Élelmiszereink mikotoxin- és növényvédőszer-maradék szennyezettségének élelmiszerbiztonsági megítélése, 2. rész. Mikotoxinok - ÉVIK 2020/2

Csapó János, Albert Csilla, Szigeti Tamás: Tej és tejtermékek hamisítása, és a hamisítás kimutatására alkalmas analitikai módszerek - ÉVIK 2020/1

Ambrus Árpád, Szenczi-Cseh Júlia, Griff Tamás, Kerekes Kata, Miklós Gabriella, Vásárhelyi Adrien, Szigeti Tamás: Élelmiszereink mikotoxin és növényvédőszer-maradék szennyezettségének élelmiszerbiztonsági megítélése, 1. rész. Növényvédőszer-maradékok - ÉVIK 2020/1

Horváthné Soós Erika, Garai Gábor, Dési Eszter, Szigeti Tamás János: Étrend-kiegészítő készítmények vizsgálatának tapasztalatai - ÉVIK 2019/2

Csapó János, Albert Csilla, Szigeti Tamás János: Funkcionális élelmiszerek - ÉVIK 2019/1

Szigeti Tamás János: Élelmiszereink akrilamid-tartalma – egy Maillard-reakció termékének élelmiszer-biztonsági vonatkozásai - ÉVIK 2018/1

Szunyogh Gábor, Zanathy Réka, Hollinger Nikoletta, Szigeti Tamás János: Hungalimentaria 2017 tudományos konferencia és kiállítás - ÉVIK 2017/2

Szigeti Tamás: Különböző víz- és élelmiszerminták arzéntartalmának vizsgálati eredményei - ÉVIK 2015/1

Szigeti Tamás János, Suszter Gabriella, László József: A glifozát maradékainak jelenléte környezetünkben, és analitikai meghatározásának lehetőségei - ÉVIK 2014/3

Szigeti Tamás János, Szekeres Zoltán, Kovács Ágnes: Csomagolóanyagok szerves migránsai és a kioldódott vegyületek vizsgálati lehetőségei - ÉVIK 2014/1

Szigeti Tamás János, Szunyogh Gábor: „Kitörünk a hatóság misztériumából!” - Interjú dr. Oravecz Mártonnal, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal elnökével - ÉVIK 2014/1

Szigeti Tamás János: Viták a tiltott állatgyógyászati szerekből származó maradékanyagok mérési eredményei körül - ÉVIK 2011/1

Szigeti Tamás János: Nitrát- és nitrit-vegyületek jelentősége az élelmiszerekben - ÉVIK 2010/4

Szigeti Tamás, Turza Sándor és Molnár Pál: A GLP és az élelmiszervizsgáló laboratóriumok akkreditálása az MSZ EN ISO/IEC 17025:2001-es szabvány alapján -ÉVIK 2003/2

Szigeti Tamás és Várkonyi Gábor: XIII. Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia -ÉVIK 2001/1-2

Szigeti Tamás: Minőségbiztosítás az élelmiszerellenőrzés laboratóriumi gyakorlatában - ÉVIK 1996/4

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS