angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Szakál Sándor publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Szakál Sándor, Bíró Géza: Az állati eredetű élelmiszerek egységes mikrobiológiai követelményrendszerének kialakítására és a vizsgáló módszerek szabványmódosítására irányuló törekvések Magyarországon (1960-1980) - ÉVIK 1983/2

Szakál Sándor: A húsipari termékek higiéniai „minőségével” kapcsolatos fővárosi tapasztalatok az ötödik ötéves terv időszakában - ÉVIK 1981/3

T. Rockenbauer Ágnes, Lombai György, Szakál Sándor: Néhány hidegkonyhai készítmény mikrobiológiai minősítése indikátor mikroflórájuk alapján - ÉVIK 1978/1-2


Szakál Sándor, Lombai György: Géppel szeletelt sonkák mikrobás szennyezettségének alakulása különböző évszakokban - ÉVIK 1872/5-6

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS