angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Szabó S. András publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Szabó S. András: Élelmiszerek ásványi anyag tartalma: ozmium az élelmiszerekben - ÉVIK 2020/2

Szabó S. András: Élelmiszerek ásványianyag-tartalma – Palládium az élelmiszerekben - ÉVIK 2019/1

Szabó S. András: Élelmiszerek stronciumtartalmának és a stroncium biológiai szerepének vizsgálata - ÉVIK 2017/4

Szabó Gergely Levente, Szabó S. András, Izsák Margit, Bozi János, Tiszáné Kósa Eszter Imola: Élelmiszer-vizsgálati kísérletek középiskolás diákok oktatásában - ÉVIK 2017/3

Tiszáné Kósa Eszter Imola, Szabó S. András, Szabó Gergely Levente, Izsák Margit, Bozi János: Természettudományos oktatás az iskolában élelmiszer-vizsgálati kísérletek segítségével - ÉVIK 2017/1

Izsák Margit, Bozi János, Tiszáné Kósa Eszter Imola, Szabó Gergely Levente, Szabó S. András: Iskolai természettudományos képzés élelmiszervizsgálati kísérletek segítségével - ÉVIK 2016/3

Bozi János, Szabó S. András, Izsák Margit, Tiszáné Kósa Eszter Imola, Szabó Gergely Levente: Diákok kémia-, biológia- és fizikaoktatása élelmiszer-vizsgálati kísérletek segítségével - ÉVIK 2016/1

Szabó S. András: A nikkel esszencialitásának vizsgálata  - ÉVIK 2015/3

Szabó S. András, Izsák Margit, Bozi János: Általános - és középiskolás diákok kémia- és fizikaoktatása élelmiszer-vizsgálati kísérletek segítségével - ÉVIK 2015/2

Csóka Mariann, Tolnay Pál, Szabó S. András: Hársmézminták mért fizikai és kémiai jellemzői közötti összefüggés - ÉVIK 2014/4

Csóka Mariann, Tolnay Pál, Szabó S. András: Hársméz diasztázaktivitásának változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során - ÉVIK 2014/3

Csóka Mariann, Tolnay Pál, Szabó S. András: Hársméz színjellemzőinek változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során - ÉVIK 2014/1

Csóka Mariann, Tolnay Pál, Szabó S. András: Hársméz HMF tartalmának változása hőkezelés hatására és a tárolás során - ÉVIK 2013/4

Szabó S. András: Mikroelemek esszencialitása és az élelmiszervizsgálat - ÉVIK 2013/3

Tolnay Pál, Szabó S. András, Ágyai Szabó Gábor: Chio Chips termékek vizsgálata - ÉVIK 2013/2

Tolnay Pál, Tóth Judit, Szabó S. András: Narancs és narancslevek C-vitamin tartalmának összehasonlító vizsgálata - ÉVIK 2012/3

Szabó S. András: Táplálkozásgenomika és élelmiszervizsgálat - ÉVIK 2012/1-2

Szabó S. András: A radioaktív szennyeződés jelentősége az élelmiszerminőségben, illetve élelmiszerbiztonságban - ÉVIK 2011/1

Szabó S. András és László Péter: Az élelmiszerfizikai vizsgálatok jelentősége az élelmiszerek minősítésében - ÉVIK 2009/3

Szabó S. András: Ízfelismerő képesség vizsgálata sós (nátriumklorid) ízre citromsav jelenlétében - ÉVIK 2008/3

Szabó S. András, Tolnay Pál és Szabó Gábor: Chio Chips termékek összehasonlító érzékszervi vizsgálata -ÉVIK 2007/4

Csóka Mariann, Szabó S. András, Varga Lajos, Ágoston Réka és Mohácsiné Farkas Csilla: Hosszú ideig tárolt, házi készítésű aszalványok vizsgálata -ÉVIK 2007/2

Szabó S. András és Csóka Mariann: Izfelismerő és ízkülönbségfelismerő képesség vizsgálata egyetemi hallgatóknál - ÉVIK 2006/4

Szabó S. András: Aktivációs analízis az élelmiszeranalitikában X.Gamma-aktivációs analízis - ÉVIK 1993/4

Szabó S. András: Aktivációs analizis az élelmiszer-analitikában IX. Korszerű eljárások az élelmiszervizsgálatokban - ÉVIK 1992/4

Szabó S. András, Borbély-Kiss Ildikó , Kispéter József, Koltay Ede: Aktivációs analízis az élelmiszeranalitikában. VIII. Részecske (proton) indukált röntgenemissziós analízis (PIXE) - ÉVIK 1990/1

Szabó S. András: Élelmiszerellenőrzés, minőségszabályozás Dániában - ÉVIK 1989/1

Szabó S. András, Kaj Heydorn, Else Damsgaard: Aktivációs analízis az élelmiszeranalitikában VII. Vanádiummeghatározás INAA módszerrel növényi mintákban - ÉVIK 1989/1

Szabó S. András, L. Igor Szasin: Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában (VI. rész) : aktiválás töltött részecskékkel - ÉVIK 1988/4

Szabó S. András, Kiss Béla, Liszonyiné Gacsályi Márta, Török Gábor: Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában (V. rész): röntgenfluoreszcenciás elemzés - ÉVIK 1986/4

Szabó S. András, Szórádi László: Élelmiszeripari kutatások eredményei VII. A baromfiiparban végzett kutatómunka gyakorlati eredményei - ÉVIK 1985/2

Szabó S. András, Szórádi László: Élelmiszeripari kutatások eredményei VI. A söripari és a konzervipari kutatómunka gyakorlati eredményei - ÉVIK 1985/1

Szabó S. András, Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei V. A dohányipari kutatómunka gyakorlati eredményei - ÉVIK 1984/3-4

Szabó S. András, Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei. IV. A cukorrépa ipari feldolgozásával kapcsolatos kutatások gyakorlati eredményei - ÉVIK 1984/1-2

Szabó S. András, Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei II. A sütőipari kutatás és műszaki fejlesztés gyakorlati hasznosításra átadott, illetve átadható eredményei - ÉVIK 1983/3-4

Szabó S. András, Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei III. Növényolajipari kutatások gyakorlati eredményei - ÉVIK 1983/3-4

Szabó S. András, Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei (I. rész): a K-11 jelű kormányszintű program keretében végzett kutatómunka a gyakorlatnak átadott, illetve átadható eredményei - ÉVIK 1982/5

Szabó S. András, L. Igor Szasin: Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában (IV. rész) - ÉVIK 1982/5

Szabó S. András, A. Nikolaj Gundorin: Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában (III. rész) - ÉVIK 1982/4

Szabó S. András: Egyes élelmiszeripari nyersanyagok bórtartalmának meghatározása prompt neutronaktivációval - ÉVIK 1980/6


Szabó S. András: Hozzászólás Magyar Pál "Adatok egyes hazai ehető gombák fehérje tartalmára és radioaktív szennyezettségére" c. cikkéhez - ÉVIK 1979/5-6

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS