Bánáti Diána, Mészáros Zsuzsanna, Szabó Erzsébet: Állatok élelmezési célú klónozásának megítélése Magyarországon - ÉVIK 2018/3
Szabó Erzsébet, Szűcs Viktória: A magyar fűszerpaprika érzékszervi egyedisége és jelentősége az imázsformálásban - ÉVIK 2015/4
Szűcs Viktória, Szabó Erzsébet, Bánáti Diána: Az ismeret hatása az élelmiszer-ipari adalékanyagok fogyasztói elfogadottságára - ÉVIK 2015/2
Szabó Erzsébet: Eredet- és minőségjelzők szerepe a marketingkommunikációban - ÉVIK 2009/1
Molnár Pál és Szabó Erzsébet: Bioélelmiszerek fogyasztói preferenciájának alakulása I. Általános tendenciák és külföldi felmérések eredményei -ÉVIK 2003/3
Rácz Endre, Váradi Mária és Szabó Erzsébet: A hazai élelmiszeripari minőségpolitika időszerű kérdései - ÉVIK 1996/4
Szabó Erzsébet, Molnár Pál, Gólya Istvánné, Ács Pál: Érzékszervi körvizsgálat eredményei üdítőitaloknál - ÉVIK 1987/3