angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Spanyár Pál publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Lindner Károly, Krámer Mihályné, Spanyár Pál: A pommes-frites zsírfelvételének és a zsiradék kémiai tulajdonságainak vizsgálata - ÉVIK 1976/5-6

Szilágyi József, Spanyár Pál: A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó hazai kutatások 1974. évi eredményei - ÉVIK 1975/4

Szilágyi József, Spanyár Pál: Mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó hazai kutatások újabb eredményei - ÉVIK 1975/1-2

Blazovich Márta, Spanyár Pál: Kapszaicin-meghatározási módszer kidolgozása oleorezin és más nagy hatóanyag-tartalmú készítmények minősítésére - ÉVIK 1969/6

Spanyár Pál, Blazovich Márta: Fűszerpaprika kapszaicin-tartalmának meghatározása rétegkromatográfiás úton - ÉVIK 1969/4

Spanyár Pál, Blazovich Márta, Gábor Istvánné: D-vitamin és ergoszterin meghatározása takarmányélesztőben (III. rész): egyes tényezők szerepe a D-vitamin keletkezésénél besugárzás hatására takarmányélesztőtejben - ÉVIK 1968/3

Spanyár Pál, Petró Ottóné: Egyszerű eljárás aszkorbinsav vegyületek és nitrit sók egymás melletti meghatározására - ÉVIK 1968/3

Spanyár Pál: Az élelmiszerek minősége és minősítése - ÉVIK 1968/1-2

Spanyár Pál, Blazovich Márta, Gábor Istvánné: D vitamin és ergoszterin meghatározása takarmányélesztőben - ÉVIK 1967/3

Spanyár Pál, Blazovich Márta, Gábor Istvánné: D vitamin és ergoszterin meghatározása takarmányélesztőben - ÉVIK 1967/2

Spanyár Pál, Nedelkovits János, Ravasz László, Törley Dezső: Összehasonlító vizsgálatok különböző cukormeghatározási eljárások értékelésére (I. rész) - ÉVIK 1963/5-6

Spanyár Pál, Kevei Jánosné: Gyors eljárás fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal (IX. rész): alumíniumtartalom meghatározása - ÉVIK 1962/1-2

Spanyár Pál, Kevei Jánosné: Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal (VIII. rész): kobalt meghatározása - ÉVIK 1961/11-12

Spanyár Pál, Kevei Jánosné: Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal (VII. rész): a meghatározásokhoz szükséges roncsolás módjai - ÉVIK 1961/9-10

Spanyár Pál, Kevei Jánosné, Kutz Vaszilijné: Gyors eljárás fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal (V. rész): arzéntartalom meghatározása - ÉVIK 1961/4-5-6

Spanyár Pál: Konzerválószerek meghatározása élelmiszerekben - ÉVIK 1958/9-10

Spanyár Pál: Élelmiszerbarnulásokat okozó vegyületek keletkezése és kémiai szerkezete - ÉVIK 1957/5-6

Spanyár Pál, Kevei Jánosné, Kiszel Józsefné: A kapszaicin meghatározása polarometriás titrálással - ÉVIK 1956/5-6

Spanyár Pál, Kevei Jánosné, Kiszel Józsefné: Polarográfiás eljárás páclevek nitrit és nitrát tartalmának meghatározására - ÉVIK 1956/3

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS