angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN
/
ENG
MENÜ
HUN
/
ENG
LEGFRISSEBB
CIKKEK
KORÁBBI
LAPSZÁMOK
SZERZŐK LISTÁJA
TÉMA
KERESÉSE
Sitkei András publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:
Kerekes László és
Sitkei András
: A méz minősége és minősítése - ÉVIK 1996/3
Legfrissebb szám
Támogató és együttműködő partnereink
TÉMAKERESÉS
Analtika általános
Analitika műszeres
Mikrobiológia
Molekulkáris biológia, biotechnológia
Érzékszervi bírálat
Táplálkozástudomány
Élelmiszergazdaság
Marketing
Radiokémiai vizsgálatok
Élelmiszer-alapanyagok
Toxikológia, élelmiszer-biztonság
Élelmiszer-csomagolás
Funkcionális élelmiszerek
Élelmiszerjog, szabályozás
Élelmiszer-technológia
Szabványosítás, minőségügy
Egyéb
Összes téma (válogatás nélkül)
Legfrissebb cikkek
Korábbi lapszámok
Szerzők listája
Az ÉVIK bemutatása
Legfrissebb szám
Különkiadások
Korábbi lapszámok
Szerzők
Hírek, tudnivalók
Impresszum
Kéziratok fogadása
Szerkesztőbizottság