angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Selmeci György publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Selmeci György, Hanusz Béla: Almasav és tejsav gyors kimutatása és meghatározása borokból - ÉVIK 1981/3

Selmeci György, Aczél Attila: A butilhidroxitoluol (BHT) meghatározása étkezési sertészsírból - ÉVIK 1975/5-6

Selmeci György, Aczél Attila, Péter Szilveszter: A nitrát-ion direkt meghatározása húsipari termékekből - ÉVIK 1975/4

Téren József, Selmeci György, Aczél Attila: Adatok a tejsavas erjesztéssel tartósított zöldparadicsom mikrobiológiai tulajdonságaihoz - ÉVIK 1973/1-2

Kulcsár Ferenc, Selmeci György, Csernai László: Káliumtartalom meghatározása élelmiszerek hamujából Cserenkov sugárzással ( I. rész): a kálium meghatározás méréstechnikai feltételei színtelen oldatban - ÉVIK 1972/4

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS