angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Sarudi Imre publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Sarudi Imre és mtársai: A nyers szójalecitin antioxidáns hatása -ÉVIK 2004/1

Örsi Ferenc, Sarudi Imre és Lassú Istvánné: Különbözõ állatfajok májának megkülönböztetése ásványi összetétel alapján - ÉVIK 1997/2

Sarudi Imre, Gellért Éva: Erjesztett takarmányok ammóniatartalmának direkt potenciometriás meghatározása - ÉVIK 1987/1

Sarudi Imre, Csapó Jánosné: Takarmánypremixek anorganikus szeléntartalmának spektrofotometriás meghatározása - ÉVIK 1986/1

Sarudi Imre, Varga Etelka: A kalcium és a kálium lángspektroszkópiás meghatározása növényi és állati eredetű minták hamujában - ÉVIK 1982/1-2

Sarudi Imre, Pőcz Gyula: Célszerű munkamenet húsipari termékek fehérje-, foszfor- és nátriumtartalmának meghatározására - ÉVIK 1980/3

ifj. Sarudi Imre, Siska Elemér: Presszó-kávéitalok tartalmasságának ellenőrzése a fajlagos vezetőképesség mérése alapján - ÉVIK 1968/5

ifj. Sarudi Imre, Siska Elemér: Ivóvizek szulfáttartalmának módosított gravimetriás meghatározása - ÉVIK 1968/3

id. Sarudi Imre: Ivóvizek nitráttartalmának súlyszerinti meghatározása a nitronmódszerrel - ÉVIK 1968/1-2

ifj. Sarudi Imre: Az összes sótartalom meghatározása gyümölcslevekben és gyümölcsszörpökben - ÉVIK 1967/5-6

ifj. Sarudi Imre: A forraltbor minőségének ellenőrzése - ÉVIK 1967/5-6

ifj. Sarudi Imre: A pirofoszfát tartalom komplexometriás meghatározása sütőporban - ÉVIK 1967/3

ifj. Sarudi Imre: Keverékindikátor alkalmazása vizek összes keménységének komplexometriás meghatározásához - ÉVIK 1966/6

ifj. Sarudi Imre: Megjegyzések ivó- és ásványvizek alkáliióntartalmának klasszikus módszerrel történő meghatározásához - ÉVIK 1966/5

ifj. Sarudi Imre: Pálinkák réztartalmának komplexometriás meghatározása - ÉVIK 1966/5

ifj. Sarudi Imre: A tej kalcium tartalmának komplexometriás meghatározása - ÉVIK 1966/2

Bátyai Jenő Sarudi Imre: Élelmiszerek konyhasótartalmának merkurimetriás meghatározásáról - ÉVIK 1966/1

ifj. Sarudi Imre: "Viróma" szörp magnéziumtartalmának közelítő meghatározása - ÉVIK 1966/1

id. Sarudi Imre: Az oxálsavtartalom súlyszerinti meghatározása növényi anyagokban, a tóriumoxalát-módszerrel - ÉVIK 1965/9-12

id. Sarudi Imre: Egyszerűsített cukormeghatározási eljárások fagylaltvizsgálatoknál - ÉVIK 1964/9-12

ifj. Sarudi Imre: Sörök savfokának meghatározása kemilumineszcenciás indikátor segítségével - ÉVIK 1964/9-12ifj. Sarudi Imre: Háromkomponensű kevert szeszesitalok alkotórészeinek kiszámítása - ÉVIK 1964/7-8

ifj. Sarudi Imre: Háromkomponensű kevert szeszesitalok alkotórészeinek kiszámítása - ÉVIK 1964/7-8

Sarudi Imre: Pezsgőporok vizsgálata - ÉVIK 1964/3-4

Sarudi Imre: Célszerű sütőporvizsgálati eljárások - ÉVIK 1961/9-10

Sarudi Imre: A Carrez-féle derítőkémszer alkalmazása a keményítő polarimetriás meghatározásánál - ÉVIK 1956/3

Sarudi Imre, Mihalik Dezső: Összehasonlító vizsgálatok Stoldt W. sósavas-éteres és Grossfeld J. triklóretilén-sósavas zsírmeghatározási eljárásával - ÉVIK 1956/1

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS