angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Ravasz László publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Ravasz László, Móritz Pálné: Az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságainak minősítési problémái - ÉVIK 1977/4

Ravasz László, Csanád Imréné: Adatok az MSZ 9448-67 Szaloncukor-szabvány korszerűsítéséhez - ÉVIK 1974/1-2

Szilasné Kelemen Magda, Örsi Ferenc, Ravasz László: Nyers babkávé nedvességtartalmának meghatározására alkalmazott fontosabb vizsgálati eljárások összefoglaló értékelése - ÉVIK 1971/4

Ravasz László, M. Gyenge Anna: A mintavétel célszerű megválasztása élelmiszerek kereskedelmi minőségi átvételénél - ÉVIK 1967/4

Ravasz László: Vanillin és burbonál meghatározása cukorkákban spektrofotometriás módszerrel - ÉVIK 1967/1

Spanyár Pál, Nedelkovits János, Ravasz László, Törley Dezső: Összehasonlító vizsgálatok különböző cukormeghatározási eljárások értékelésére (I. rész) - ÉVIK 1963/5-6

Ravasz László: A kakaóhéj és kakaócsíra hasznosításának kérdése - ÉVIK 1963/5-6

Ravasz László, Székely Péter: Fondancukorkák állagának vizsgálata - ÉVIK 1962/1-2

Ravasz László: Cukrok analitikája - ÉVIK 1959/4-5

Ravasz László: Vanillin és bourbonal megkülönböztetése papiros kromatográfiás módszerrel - ÉVIK 1958/7-8

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS