angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Perecsényi Erzsébet publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Fábry Zoltán, Perecsényi Erzsébet, Kántor Dezső: Kalcium- és káliummeghatározási módszerek összehasonlítása ideális modell, ill. hamumintákból készített oldatokban - ÉVIK 1982/1-2

Kántor Dezső, Perecsényi Erzsébet: Dohányipari termékek mikrobiológiai minőségi jellemzői. 1. Hazai és import dohánygyártmányok mikrobiológiai jellemzői - ÉVIK 1979/3-4


Kántor Dezső, Tóth János, Perecsényi Erzsébet: Dohányipari termékek mikrobiológiai minőségi jellemzői. II. Cigarettákból identifikált reprezentatív penésztörzsek és jelentőségük - ÉVIK 1979/3-4

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS