angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Összes cikk


Egészségvédő élelmiszerek iránti attitűdök a táplálkozás és a fizikai aktivitás vonatkozásában


Az élelmiszeripari nanotechnológia fogyasztói elfogadása


A csomagolással kapcsolatos ismeretek felmérése egy kvantitatív kutatás alapján


Szokatlan növényi alapanyagok felhasználása egy baromfihús receptben


Nemzeti szabványosítási hírek


A Szerkesztőbizottság hírei


Közeli-infravörös spektroszkópia: gyors és hatékony eszköz a fruktóztartalom mérésére


Élelmiszerek tápérték jelölésének szabályozása az Európai Unióban és Magyarországon; Történeti áttekintés a kezdetektől napjainkig


Gyümölcsjoghurtok eltarthatóságának vizsgálata az ízesítőanyagok kezeléseinek függvényében


Funkcionális célú majonéz szószok gyártási technológiájának kutatás-fejlesztése


A sörtörköly, mint söripari melléktermék sütőiparban történő alkalmazása


2021/1 Nemzeti szabványosítási hírek


Élelmiszerekből izolált staphylococcus fajok antibiotikum rezisztencia vizsgálata


A magyar fogyasztók krónikus aflatoxin M1 expozíciója


A laktációszám és a laktáció stádium hatása a tejmennyiségre, a nyers tehéntej összetételére és mikrobiológiai tulajdonságaira egy hazai tehenészeti telepen


Serratia fajok jellemzése, valamint Serratia marcescens kvalitatív kimutatása nyers és pasztőrözött tejből polimeráz láncreakción alapuló vizsgálati módszerrel


Golden Delicious almák és Packham körték mechanikai kifáradási mutatóinak összehasonlítása


Nemzeti szabványosítási hírek


Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS