angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Örsi Ferenc publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Garai Lőrinc, Bálint Mária és Örsi Ferenc: Az A- és E-vitaminok szabvány szerinti HPLC-meghatározási módszerének felülvizsgálata - ÉVIK 2010/1

Baráné Herczegh Ottilia, Horváthné Almássy Katalin és Örsi Ferenc: Másodlagos proteolitikus jellemzok alkalmazása hazai félkemény sajtok minosítésére, érettségi állapotának jellemzésére -ÉVIK 2002/1-2

Örsi Ferenc, Dobszai Árpád és Kovács Szabó Irma: Gumicukorka érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata a tárolási körülmények függvényében -ÉVIK 2000/3

Örsi Ferenc, Sarudi Imre és Lassú Istvánné: Különbözõ állatfajok májának megkülönböztetése ásványi összetétel alapján - ÉVIK 1997/2

Örsi Ferenc, Ali Hassan El-Sonbaty, Salgó András, Varga János és Delyné Szabó Györgyi: Ömlesztett sajtok elemzése NIR és NIT módszerrel - ÉVIK 1994/4

Örsi Ferenc, Székely Mária: Keményítő meghatározása „CONTIFLO” automatikus elemzővel - ÉVIK 1988/4

Örsi Ferenc, Hollósy Judit: Tápszerek triptofántartalmának változása hőkezelés hatására - ÉVIK 1985/4

Torricella R., Őrsi F., Pino J.: A kubai nyers grapefruitlevek minősítésének fejlesztése I. A nyers levek minőség szerinti csoportosítása - ÉVIK 1985/4

Torricella R., Őrsi F., Pino J.: A kubai nyers grapefruitlevek minősítésének fejlesztése II. A koncentrátum minőségének biztosítása - ÉVIK 1985/4

Örsi Ferenc, Ábrahámné Szabó Ágnes: EMQ és BHT antioxidánsok meghatározása intenzív folyadékkromatográfiával - ÉVIK 1985/2

Örsi Ferenc, Ábrahámné Szabó Ágnes: Zsíroldható vitaminok meghatározása intenzív folyadékkromatográfiával I. Az A- és E-vitamin meghatározása - ÉVIK 1984/3-4

Örsi Ferenc, Barna Éva: A tej piruvát és laktát tartalmának meghatározása „Contiflo” automatikus analizátorral - ÉVIK 1980/4-5

Örsi Ferenc, Rékasi Tibor, Csók István: Ömlesztett sajtok szabad és kötött víztartalmának meghatározása - ÉVIK 1979/3-4

Salgó András, Örsi Ferenc, Sümeghy Zoltán: Amilázok meghatározása "CONTIFLO" automatikus elemzőben - ÉVIK 1978/5-6

Dworschák Ernő, Őrsi Ferenc: Aminosav-származékok keletkezése az élelmiszerfehérjék lúgos kezelése során - ÉVIK 1978/3-4

Őrsi Ferenc, Hrubiné Hollós Katalin: Gyors módszer antioxidánsok hatékonyságának mérésére - ÉVIK 1977/3

Rékasi Tibor, Őrsi Ferenc: Butilhidroxitoluol (BHT) meghatározása keveréktakarmányokban fotometriás eljárással - ÉVIK 1976/5-6

Örsi Ferenc, Major József: Műszeres és szenzorikus reológia 289-297 - ÉVIK 1975/5-6

Örsi Ferenc, Varga János, Major József: Összefüggés friss és elkészített marhahús szenzorikus és műszeres puhaságmérési eredményei között - ÉVIK 1975/5-6

Dworschák Ernő, Örsi Ferenc: Triptofán és glükóz közötti Maillard-reakció vizsgálata - ÉVIK 1975/4

Örsi Ferenc: Kombinált szenzorikus próba alkalmazása pörköltkávé minőségének számszerű értékelésénél - ÉVIK 1975/1-2

Lásztity Radomir, Örsi Ferenc: Az élelmiszerek minőségének vizsgálata pontozásos érzékszervi bírálattal - ÉVIK 1974/5-6

Dworschák Ernő, Örsi Ferenc, Telegdy Kováts Magda: Metionin és glukóz közötti Maillard-reakció vizsgálat - ÉVIK 1974/1-2

Örsi Ferenc: Fűszer oleorezinek acetontartalmának gázkromatográfiás meghatározása - ÉVIK 1973/1-2

Törley Dezső, Nedelkovits János, Örsi Ferenc, Gy. Vadon erika: Gyors fehérjemeghatározási módszer alkalmazása egyes élelmiszerek vizsgálatánál (I. rész) - ÉVIK 1972/4

Szilasné Kelemen Magda, Örsi Ferenc, Ravasz László: Nyers babkávé nedvességtartalmának meghatározására alkalmazott fontosabb vizsgálati eljárások összefoglaló értékelése - ÉVIK 1971/4

Szalay Lajos, Őrsi Ferenc: Szilárd és kvázi szilárd (plasztikus-elasztikus) élelmiszerek reológiai vizsgálata - ÉVIK 1969/2

Örsi Ferenc: Karamellszínanyag frakcionálása gélszűréssel - ÉVIK 1968/5

Örsi Ferenc: Szénhidrátok és egyéb élelmiszerösszetevők elektroforézise - ÉVIK 1968/4

Örsi Ferenc, Kornéli Kamilla: Sütőipari termékek súlyalakulásának vizsgálata matematikai-statisztikai módszerekkel - ÉVIK 1966/6

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS