angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Nyitrai Ákos publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Sipos László, Nyitrai Ákos, Szabó Dániel, Dominek Márk, Urbin Ágnes, Nagy Balázs Vince: Zöld és fekete tea (Camellia sinensis L.) főzeteire specifikált színelmaszkolási rendszer érzékszervi validálása - ÉVIK 2020/1

Sipos László, Nyitrai Ákos, Mohamed Ali Ketata, Tóth Arnold: A zöldség- és gyümölcsfogyasztás vizsgálatának lehetősége az elméleteken átívelő dinamikus COM-B modell alapján - ÉVIK 2019/1

Nyitrai Ákos, Gere Attila, Sipos László: Mesterséges neurális hálózatok élelmiszer-tudományi alkalmazásai és nemzetközi trendjei - ÉVIK 2018/3

Sipos László, Losó Viktor, Nyitrai Ákos, Kókai Zoltán, Gere Attila: Érzékszervi kedveltség predikciója mesterséges neurális hálózatokkal, fagyasztott csemegekukorica-fajták példáján bemutatva - ÉVIK 2017/4

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS