angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Nikodémusz István publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Nikodémusz István, Eduardo Otero у Rodriguez, Maria Caridad Bravo у Argüelles de Almaguer, Magalis Fernandez у Ibarguren: Hidegtűrő mikróbák jelentősége tengeri eredetű termékek romlásában - ÉVIK 1973/5

Nikodémusz István és munkatársai: Húskészítmények mikroflórájának vizsgálata Kubában - ÉVIK 1872/5-6

Nikodémusz István, Maria Caridad Bravo у Almaguer de Argüelles, Magalis Fernandez у Ibarguren: Adatok a grape-fruit (toronja, Citrus paradisi v. Citrus decumanus) mikroflórájáról - ÉVIK 1971/5-6

Nikodemusz István, Mikula Katalin: Aerob spórás baktériumok előfordulása romlandó élelmiszerekben különös tekintettel a Bacillus subtilisra és a Bacillus cereusra - ÉVIK 1966/3

Nikodémusz István, Boján Mária, Hoch Róbertné, Kiss Melinda, Kiss Piroska: В. cereus előfordulása élelmiszerekben - ÉVIK 1963/3-4

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS