angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Nedelkovits János publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Kovács József, Kiss Béla, Liszonyiné Gacsályi Márta, Nedelkovits János: Élelmiszereink radioaktív szennyezettségének vizsgálata és az eredmények értékelése a környezeti szennyezők változásának figyelembevételével  - ÉVIK 1977/1-2

Nedelkovits János, Teleky-Vámossy Gyöngyi: Poliakrilamidgél-elektroforézis alkalmazása búzaliszt összetettfehérje - frakciójának elválasztására - ÉVIK 1974/5-6

Törley Dezső, Nedelkovits János, Örsi Ferenc, Gy. Vadon erika: Gyors fehérjemeghatározási módszer alkalmazása egyes élelmiszerek vizsgálatánál (I. rész) - ÉVIK 1972/4

Nedelkovits János, Wöller László: Sikérfehérjék C-terminális aminosavainak vizsgálata (III. rész): a gliadin C-terminális aminosavainak meghatározása karboxipeptidázos eljárással - ÉVIK 1970/6

Nedelkovits János, Wöller László: Sikérfehérjék C-terminális aminosavainak vizsgálata (I. rész): a gliadin C-terminális aminosavainak vizsgálata hidrazinolízissel - ÉVIK 1970/4-5

Nedelkovits János, Wöller László: Sikérfehérjék C-terminális aminosavainak vizsgálata (II. rész): a gliadin C-terminális aminosavainak meghatározása tiohidantoinos eljárással - ÉVIK 1970/4-5

Nedelkovits János, Pákhné Csécsi-Nagy Mária: Gliadin enzimes hidrolízise és a hidrolízistermékek elválasztása - ÉVIK 1970/2

Nedelkovits János, Varga János: Folyékony és félfolyékony (viszkózus-plasztikus) élelmiszerek reológiai vizsgálata - ÉVIK 1969/2

Telegdy Kováts László, Szilasné Kelemen Magda, Nedelkovits János: Pörköltkávé vizes kivonatának meghatározására szolgáló néhány módszer kritikai összehasonlítása - ÉVIK 1966/4

Törley Dezső, Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről (V. rész): változások a termesztett csiperke szénhidráttartalmában a tárolás folyamán - ÉVIK 1965/7-8


Nedelkovits János, Törley Dezső: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről (IV. rész): szénhidráttartalom. Az Agaricus bisporus összes szénhidrátjainak mennyiségi megoszlása - ÉVIK 1965/5-6

Kovács József, Nedelkovits János: Élelmiszerek radioaktív szennyezettségének vizsgálatára alkalmas módszerek összehasonlítása és a szennyezettség értékelése (II. rész) - ÉVIK 1965/3-4


Kovács József, Nedelkovits János: Élelmiszerek radioaktív szennyezettségének vizsgálatára alkalmas módszerek összehasonlítása és a szennyezettség értékelése (I. rész) - ÉVIK 1965/1-2

Lásztity Radomir, Nedelkovits János, Szabó László, Vinkler Margit: Sikérfehérje frakciók mennyiségének és reológiai tulajdonságainak vizsgálata - ÉVIK 1965/1-2

Nedelkovits János: Oldható szénhidrátok pörkölés közbeni változásának papírkromatográfiás vizsgálata - ÉVIK 1961/4-5-6

Nedelkovits János, Varga Károly: Adatok a vöröshagyma (Allium сера L.) kémiai összetételéhez (I. rész): a hagyma mono- és oligoszaharidjai - ÉVIK 1961/3

Lásztity Radomir, Nedelkovits János: A nagyfrekvenciás titrálás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeranalitikában (I. rész) - ÉVIK 1960/4-5

Nedelkovits János, Hajnár Henriette: Kávészerek extrakttartalmának vizsgálata (I. rész): a pörkölt cikória extrakciója - ÉVIK 1960/4-5

Nedelkovits János, Hosszu István: HúsokHazai anyagokból előállított kávészerek oxidációs és aromaszámának vizsgálata - ÉVIK 1958/6

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS