Nedelkovits János publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:
Kovács József, Kiss Béla, Liszonyiné Gacsályi Márta, Nedelkovits János: Élelmiszereink radioaktív szennyezettségének vizsgálata és az eredmények értékelése a környezeti szennyezők változásának figyelembevételével - ÉVIK 1977/1-2
Nedelkovits János, Teleky-Vámossy Gyöngyi: Poliakrilamidgél-elektroforézis alkalmazása búzaliszt összetettfehérje - frakciójának elválasztására - ÉVIK 1974/5-6
Törley Dezső, Nedelkovits János, Örsi Ferenc, Gy. Vadon erika: Gyors fehérjemeghatározási módszer alkalmazása egyes élelmiszerek vizsgálatánál (I. rész) - ÉVIK 1972/4
Nedelkovits János, Wöller László: Sikérfehérjék C-terminális aminosavainak vizsgálata (I. rész): a gliadin C-terminális aminosavainak vizsgálata hidrazinolízissel - ÉVIK 1970/4-5
Nedelkovits János, Wöller László: Sikérfehérjék C-terminális aminosavainak vizsgálata (II. rész): a gliadin C-terminális aminosavainak meghatározása tiohidantoinos eljárással - ÉVIK 1970/4-5
Nedelkovits János, Pákhné Csécsi-Nagy Mária: Gliadin enzimes hidrolízise és a hidrolízistermékek elválasztása - ÉVIK 1970/2
Nedelkovits János, Varga János: Folyékony és félfolyékony (viszkózus-plasztikus) élelmiszerek reológiai vizsgálata - ÉVIK 1969/2
Telegdy Kováts László, Szilasné Kelemen Magda, Nedelkovits János: Pörköltkávé vizes kivonatának meghatározására szolgáló néhány módszer kritikai összehasonlítása - ÉVIK 1966/4
Törley Dezső, Nedelkovits János: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről (V. rész): változások a termesztett csiperke szénhidráttartalmában a tárolás folyamán - ÉVIK 1965/7-8
Nedelkovits János, Törley Dezső: Az ehető és mérges gombák kémiai összetételéről (IV. rész): szénhidráttartalom. Az Agaricus bisporus összes szénhidrátjainak mennyiségi megoszlása - ÉVIK 1965/5-6
Kovács József, Nedelkovits János: Élelmiszerek radioaktív szennyezettségének vizsgálatára alkalmas módszerek összehasonlítása és a szennyezettség értékelése (II. rész) - ÉVIK 1965/3-4
Kovács József, Nedelkovits János: Élelmiszerek radioaktív szennyezettségének vizsgálatára alkalmas módszerek összehasonlítása és a szennyezettség értékelése (I. rész) - ÉVIK 1965/1-2
Nedelkovits János: Oldható szénhidrátok pörkölés közbeni változásának papírkromatográfiás vizsgálata - ÉVIK 1961/4-5-6
Nedelkovits János, Varga Károly: Adatok a vöröshagyma (Allium сера L.) kémiai összetételéhez (I. rész): a hagyma mono- és oligoszaharidjai - ÉVIK 1961/3
Nedelkovits János, Hajnár Henriette: Kávészerek extrakttartalmának vizsgálata (I. rész): a pörkölt cikória extrakciója - ÉVIK 1960/4-5
Nedelkovits János, Hosszu István: HúsokHazai anyagokból előállított kávészerek oxidációs és aromaszámának vizsgálata - ÉVIK 1958/6