angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Molnár Pál publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Molnár Pál: Alakfelismerési kutatások néhány eredménye érzékszervi élelmiszerminősítő módszerek továbbfejlesztéséhez sütőipari termékekre - ÉVIK 2015/1

Molnár Pál: A 60 éves Élelmiszervizsgálati Közlemények – az elmúlt 30 év tükrében- ÉVIK 2014/1

Györey Annamária, Gere Attila, Kókai Zoltán, Sipos László Molnár Pál: Kenőmargarinok bírálatára kiképzett szakértői panel teljesítményének mérése - ÉVIK 2012/1-2

Ródler Imre, Molnár Pál, Kőhegyi Imre: Egyes szerves foszfátészter tartalmú permetezőszerrel kezelt alma szermaradékának alakulása különböző tárolási körülmények között - ÉVIK 1971/3

Bognár Antal és Molnár Pál: Melegételek minősége különböző elkészítési eljárások alkalmazásával -ÉVIK 2008/1

Horváth Eszter, Kókai Zoltán és Molnár Pál: Étkezési olajok érzékszervi vizsgálati módszerei - ÉVIK 2006/4

Molnár Pál: A probiotikumok perspektívái Szakirodalmi áttekintés - ÉVIK 2005/4

Biró György és Molnár Pál: A szívre egészséges tápanyag- összetételű, – „szívbarát” – élelmiszerek továbbfejlesztett és bővített kritériumrendszere - ÉVIK 2005/1

Molnár Pál és Tóth Marianna: Nemzetközi szervezetek analitikai módszerei az élelmiszer és takarmány szektorban  -ÉVIK 2004/3

A. W. Barendsz és Molnár Pál: A HACCP alapú élelmiszerbiztonsági rendszerek tanúsítása Hollandiában -ÉVIK 2004/2

Molnár Pál: 50 éves az „Élelmiszervizsgálati Közlemények” -ÉVIK 2004/1

Molnár Pál és Vámosné Falusi Zsuzsa: Hagyományos magyar élelmiszerek fogyasztói kedveltségvizsgálatának eredményei -ÉVIK 2003/4

Molnár Pál és Szabó Erzsébet: Bioélelmiszerek fogyasztói preferenciájának alakulása I. Általános tendenciák és külföldi felmérések eredményei -ÉVIK 2003/3

Szigeti Tamás, Turza Sándor és Molnár Pál: A GLP és az élelmiszervizsgáló laboratóriumok akkreditálása az MSZ EN ISO/IEC 17025:2001-es szabvány alapján -ÉVIK 2003/2

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLVIII. kötetérõl -ÉVIK 2003/1

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLVII. kötetérol -ÉVIK 2002/1-2


Molnár Pál: Az élelmiszerbiztonság aktuális kérdései az európai szabályozás tükrében -ÉVIK 2002/1-2

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLVI. kötetérõl -ÉVIK 2001/1-2

Bognár Antal, Rosemarie Zacharias és Molnár Pál: Élelmiszerek tárolása a magánháztartásokban -ÉVIK 2000/4

Molnár Pál: Analitikai eredmények értelmezése tejre és tejtermékekre a közös piaci szabályozás keretében -ÉVIK 2000/2

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLV. kötetérõl -ÉVIK 2000/1

Bognár Antal és Molnár Pál: A háztartásokban végzett élelmiszerfeldolgozás során megállapított szubsztanciális változások jellemzése -ÉVIK 1999/3

Molnár Pál és Vámosné Falusi Zsuzsa: A „Szívbarát” védjeggyel tanúsított újabb termékek II. -ÉVIK 1999/3

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közleménynek XLIV. kötetéről -ÉVIK 1999/1

Molnár Pál és Vámosné Falusi Zsuzsa: A „Szívbarát” védjeggyel tanúsított termékek -ÉVIK 1999/1

Molnár Pál és Komáromy Attiláné: Beszámoló a „Genetikailag módosított élelmiszerek elõállítása és forgalomba hozatala” szakmai rendezvényről -ÉVIK 1999/1

Gaál Ödön, Horacsek Márta és Molnár Pál: Szívre egészséges tápanyag-összetételû élelmiszerek tanúsító védjegyének kritériumrendszere és tápérték jelölése - ÉVIK 1998/4

Coduro, Erich és Molnár Pál: A Német Élelmiszerkönyv és szerepe az EU tagállamok hatósági élelmiszerellenõrzésében - ÉVIK 1998/3

Molnár Pál: „Az Európai Minõségügyi Hét Magyarországon, 1997” élelmiszeripari rendezvényei - ÉVIK 1997/4

Dr. Molnár Pál: Az élelmiszerek minõségalakulása 1996-ban a hatósági minõségellenõrzés megállapításai alapján - ÉVIK 1997/1

Molnár Pál: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése VII.
Élelmiszerek preferenciája és tápértéke közötti kapcsolat - ÉVIK 1996/3

Molnár Pál és Várkonyi Gábor: Az új magyar Élelmiszertörvény - ÉVIK 1996/2

Molnár Pál: A WPFC javaslatai és élelmiszervegyészek felsõfokú oktatására - ÉVIK 1996/2

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLI. kötetéről - ÉVIK 1996/1

Tóth Tiborné, Molnár Pál, Komáromy Attiláné és Boross Ferenc: A „Helyes Gyártási Gyakorlat" európai rendszerének adaptálása a gyümölcs- és zöldséglevek előállításánál- ÉVIK 1995/4

Molnár Pál és Várkonyi Gábor: „Az Európai Unió élelmiszerszabályozása” kamarakiállítás - ÉVIK 1995/4

Molnár Pál: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése VI.
A profilanalízis és a higításos profilanalízis módszertana - ÉVIK 1995/3

Szerdahelyi Emőke, Hajós Gyöngyi, Molnár Pál: Tehéntej meghatározása hazai sajtokban izoelektromos fókuszálással - ÉVIK 1995/3

Molnár Pál: A IX. IUFoST Világkongresszus - ÉVIK 1995/3

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XL. kötetéről - ÉVIK 1995/1

Molnár Pál: Beszámoló a "Kihívás és lehetőség: Európai Unió a magyar élelmiszeripar és mezőgazdaság szemszögéből" témájú rendezvényről - ÉVIK 1994/4

Molnár Pál: Beszámoló a Codex Alimentarius Analitikai és Mintavételi Módszerek Bizottság XIX. üléséről - ÉVIK 1994/3

Molnár Pál: A hatósági élelmiszerfelügyelet és -szabályozás külföldön VI.
Az élelmiszerimporttal összefüggő minőségellenőrzés egyes kérdései Japánban - ÉVIK 1994/3

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XXXIX. kötetéről - ÉVIK 1994/1

Molnár Jeannette, Marco Vincenzo Piretti és Molnár Pál: Olivaolaj szterinfrakcióinak gázkromatográfiás és tömegspektrográfiás vizsgálata - ÉVIK 1994/1

Molnár Pál és Pallóné Kisérdi Imola: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése V.
A fogyasztói preferencia és averzió dinamikája - ÉVIK 1993/4

Molnár Pál: Az EOQ VI. Nemzetközi Élelmiszer Minőségügyi Konferenciája - ÉVIK 1993/4

Molnár Pál: A hatósági élelmiszerfelügyelet és -szabályozás külföldön IV.
Élelmiszerek előállításának és forgalmazásának szabályozása az Egyesült Királyságban - ÉVIK 1993/3

Molnár Pál: Beszámoló a FECS Élelmiszerkémiai Munkacsoport Közép-Európai Kapcsolatok Albizottságának 1993. évi tevékenységéről - ÉVIK 1993/3

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XXXVIII. kötetéről - ÉVIK 1993/1

Molnár Pál: Beszámoló a Codex Alimentarius Analitikai és Mintavételi Módszerek Bizottság XVIII. üléséről - ÉVIK 1993/1

Molnár Pál: Az élelmiszeranalitika hazai helyzete és a nemzetközi fejlődés trendje - ÉVIK 1992/4

Alfred Wiesenberger, Molnár Pál: A Német Gyümölcslégyártók Védegylete - ÉVIK 1992/2

Molnár Pál, Tóthné Markus Marianna, Boross Ferenc: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése IV. Érzékszervi bírálók képességvizsgálata - ÉVIK 1992/2

Komáromy Attiláné, Molnár Pál, Pallóné Kisérdi Imola: A biotermelésre vonatkozó külföldi szabályozások és a hazai alkalmazás lehetőségei - ÉVIK 1992/2

Molnár Pál, Tóthné Márkus Marianna, Boross Ferenc: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése (III. rész): gyümölcslevek szakértői és fogyasztói minősítése - ÉVIK 1991/4

Molnár Pál: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése (II. rész): érzékszervi körvizsgálat - ÉVIK 1991/3

Nguyen Hung, Siska Elemér, Adányiné Kisbocskói Nóra, Molnár Pál: Ionszelektív elektródok alkalmazása az élelmiszeranalítikában V. Jodid- és cianid-ion meghatározása - ÉVIK 1990/4

Molnár Pál: A CMA minőségi jel szerepe és alkalmazása az NSZK élelmiszergazdaságában - ÉVIK 1990/3

Nguyen Hung, Adányiné Kisbocskói Nóra, Molnár Pál: Ionszelektív elektródok alkalmazása az élelmiszeranalitikában IV. Klorid-ion meghatározása - ÉVIK 1990/3

Molnár Pál: Élelmiszeripari termékek minőségalakulása 1989-ben a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján - ÉVIK 1990/2

Nguyen Hung, Siska Elemér , Adányiné Kisbocskói Nóra, Molnár Pál: Ionszelektív elektródok alkalmazása az élelmiszeranalitikában III. Fluorid-ion meghatározása - ÉVIK 1990/1

Nguyen Hung, Siska Elemér, Adányiné Kisbocskói Nóra, Molnár Pál: Ion szelektív elektródok alkalmazása az élelmiszeranalitikában II. A számítástechnika alkalmazása - ÉVIK 1989/4

Molnár Pál: Élelmiszeripari termékek minőségalakulása 1988-ban a hatósági minőség-ellenőrzés megállapításai alapján - ÉVIK 1989/2

Hung Nguyen, Siska Elemér, Adányiné Kisbocskói Nóra, Molnár Pál: Ion szelektív elektródok alkalmazása az élelmiszer-analitikában (I. rész) : Gran-transzformáció - ÉVIK 1988/4

Molnár Pál: Élelmiszerek minőségalakulása 1987-ben a hatósági élelmiszerminőség-ellenőrzés megállapításai alapján - ÉVIK 1988/2

Szabó Erzsébet, Molnár Pál, Gólya Istvánné, Ács Pál: Érzékszervi körvizsgálat eredményei üdítőitaloknál - ÉVIK 1987/3

Molnár Pál: Élelmiszerek minőségalakulása 1986-ban a hatósági élelmiszerminőség-ellenőrzés megállapításai alapján - ÉVIK 1987/2

Bognár Antal, Molnár Pál: Élelmiszerek vitamintartalmának meghatározása nagynyomású folyadékkromatográfiával (HPLC) - ÉVIK 1986/4


Molnár Pál: Élelmiszerek minőségalakulása 1985-ben a hatósági élelmiszer-minőségellenőrzés megállapításai alapján - ÉVIK 1986/2

Molnár Pál: Élelmiszervizsgálati adatok gépi feldolgozása és hasznosítása a minőségszabályozáshoz - ÉVIK 1982/6

Molnár Pál: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése (I. rész): a korszerűsítés főbb feladatai - ÉVIK 1981/1

Molnár Pál, Falusi Zsuzsanna: Érzékszervi bírálók elsődleges kiválasztása és alapfokú kiképzése - ÉVIK 1977/4

Molnár Pál, Nové László: Húsipari termékek zsírtartalmának meghatározása különböző módszerekkel- ÉVIK 1976/5-6

Kőhegyi Imre, Molnár Pál: Gramoxoneval kezelt termény paraquat-maradék vizsgálata - ÉVIK 1973/6

Ródler Imre, Molnár Pál, Kőhegyi Imre: Egyes szerves foszfátészter tartalmú permetezőszerrel kezelt alma szermaradékának alakulása különböző tárolási körülmények között - ÉVIK 1971/3

Molnár Pál, Rodler Imre: Tetrametil — tiuram — diszulfid hatóanyagú csávázószerek maradékának szemikvantitatív meghatározása vékonyréteg kromatográfiás módszerrel - ÉVIK 1968/3

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS