Mohácsiné Farkas Csilla publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:
Mikulka Petra, Iva Čanak, Jadranka Frece, Mohácsiné Farkas Csilla: A feketeköménymag-olaj antimikrobás hatásának vizsgálata Staphylococcus aureus törzseken - ÉVIK 2017/3
Tima Helga, Kecskésné Nagy Eleonóra, Rácz Anita, Kiskó Gabriella, Mohácsiné Farkas Csilla: Takarmányozásra használt növényi alapanyagok DON, F-2, T-2 mikotoxin vizsgálata ELISA-módszerrel - ÉVIK 2017/2
Farkas József, Mohácsiné Farkas Csilla: Előrejelző mikrobiológiai modellezés, a kvantitatív mikro-biológiai kockázatbecslés eszköze - ÉVIK 2014/4
Farkas József, Szeitzné Szabó Mária, Mohácsiné Farkas Csilla: Mikotoxinok álarcban – új takarmány- és élelmiszerbiztonsági kihívás?- ÉVIK 2014/3
Farkas József, Mohácsiné Farkas Csilla: Clostridium difficile: új élelmiszer-biztonsági veszély?- ÉVIK 2014/2
Farkas József, Mohácsiné Farkas Csilla: Baktériumok kommunikációja és annak élelmiszer-tudományi jelentősége - ÉVIK 2014/1
Csóka Mariann, Szabó S. András, Varga Lajos, Ágoston Réka és Mohácsiné Farkas Csilla: Hosszú ideig tárolt, házi készítésű aszalványok vizsgálata -ÉVIK 2007/2
Farkas József és Mohácsiné Farkas Csilla: GFP tesztorganizmusok élelmiszer-mikrobiológiai alkalmazási lehetõségei és korlátai -ÉVIK 2003/4