angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Major József publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Örsi Ferenc, Major József: Műszeres és szenzorikus reológia 289-297 - ÉVIK 1975/5-6

Örsi Ferenc, Varga János, Major József: Összefüggés friss és elkészített marhahús szenzorikus és műszeres puhaságmérési eredményei között - ÉVIK 1975/5-6

Major József, Kocsis Györgyné: Szénhidrát alapú mesterséges gélképzők összehasonlító reológiai vizsgálata - ÉVIK 1970/6

Lásztity Radomir, Major József, Nedelkovits János: Fehérjealapú habképző anyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata (IV. rész): a tojássárga mennyisége és a sütési idő befolyása a reológiai tulajdonságokra - ÉVIK 1962/7-8

Lásztity Radomir, Major József, Nedelkovits János: Fehérjealapú habképző anyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata (III. rész): a liszt és a habképző anyagok befolyása - ÉVIK 1962/3-4

Lásztity Radomir, Major József, Nedelkovits János: Fehérje alapú habképző anyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata (II. rész): a tárolási idő és a zsírtartalom befolyása a reológiai tulajdonságokra - ÉVIK 1962/1-2

Lásztity Radomir, Major József, Nedelkovits János: Fehérje alapú habképző anyagokkal lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata (I. rész) - ÉVIK 1961/7-8

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS