Lásztity Radomir publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:
Lásztity Radomir: Élelmiszeranalitika – múlt, jelen, jövő - ÉVIK 2010/4
Lásztity Radomir: Természetes antioxidánsok antioxidatív hatásának meghatározása - ÉVIK 2009/4
Lásztity Radomír: Új irányzatok a vitaminanalitikában - ÉVIK 2007/1
Lásztity Radomír: 100 éve született Telegdy Kováts László a hazai élelmiszertudomány kiemelkedõ alakja -ÉVIK 2003/2
Szalay Gábor, Tóth Ágnes, Lásztity Radomir és Salgó András: DNS meghatározásán alapuló technikák az élelmiszer-minõségellenõrzésben - ÉVIK 1997/2
Lásztity Radomir: A „Chemical Reactions in Foods III” nemzetközi szimpóziumon: Új irányzatok az élelmiszerkémiában - ÉVIK 1997/1
Lásztity Radomir: A mikotoxin analitika jelenlegi helyzete és fejlődési irányai - ÉVIK 1996/2
Al Himdani A., Merész Péter, Lásztity Radomir: A gyümölcsökben található pektinbontó enzimek vizsgálatának módszertani kérdései - ÉVIK 1989/3
Samy Fanous Sharobeem, Hidvégi Máté, Lásztity Radomir, Salgó András: Kukoricafehérjék vizsgálata (IV. rész): táplálkozástani minőség - ÉVIK 1988/1
Lásztity Radomir, Békés Ferenc, Zsigmond Attila, Smied István, Merész Péter: Egyes élelmiszerek zsírtartalmának meghatározására szolgáló gyors eljárások vizsgálata (II. rész): turbidimetriás zsírmeghatározás alkalmazási lehetőségeinek vizsgálata tejipari termékekben - ÉVIK 1982/4
Lásztity Radomir, Merész Péter, Békés Ferenc, Smied István, Zsigmond Attila: Egyes élelmiszerek zsírtartalmának meghatározására szolgáló gyors eljárások vizsgálata - ÉVIK 1981/3
Lásztity Radomir, Tran The Truyen, Békés Ferenc, Rékasi Tibor: Tejporok és tejalapú tápszerek szabad zsírtartalmának változása a tárolás alatt - ÉVIK 1980/4-5
Lásztity Radomir: Élelmiszerek reológiai sajátságai és mérésük alapelvei - ÉVIK 1975/5-6
Lásztity Radomir, Örsi Ferenc: Az élelmiszerek minőségének vizsgálata pontozásos érzékszervi bírálattal - ÉVIK 1974/5-6
Lásztity Radomir, Monori Sándor, Vince Elek: Hazai búzákból készült lisztek lipidjeinek vizsgálata (I. rész): gliceridek és zsírsav-összetételük - ÉVIK 1971/1-2
Lásztity Radomir, Monori Sándor, Kovács Árpád: Hazai búzák lipoproteinjeinek vizsgálata (I. rész): bevezetés, purotionin előállítása magyar búzákból - ÉVIK 1969/5
Lásztity Radomir, Varga János: Adatok a csokoládégyártás Teológiájához (I. rész): kakaóvaj és kakaómassza reológiája - ÉVIK 1965/5-6
Lásztity Radomir: A sikér mennyiségi és minőségi vizsgálatának kérdései - ÉVIK 1965/3-4
Lásztity Radomir, Nedelkovits János, Bíró Géza: Hazai borok aminósavtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata - ÉVIK 1961/11-12
Lásztity Radomir: Tárolási kísérletek sajátos bevonatú papírburkolatba csomagolt sütőipari termékekkel - ÉVIK 1961/4-5-6
Lásztity Radomir: Adatok a méz tárolás ill. szállítás közbeni súlyveszteségéről - ÉVIK 1961/4-5-6
Lásztity Radomir: Műanyagfóliába csomagolt sütőipari termékek tárolása során bekövetkező egyes fizikai és kémiai változások vizsgálata - ÉVIK 1960/3
Lásztity Radomir: Nyersrost-meghatározás alacsony kiőrlési fokú búzalisztekben, fotometrikus úton - ÉVIK 1958/9-10
Lásztity Radomir: Néhány adat és megjegyzés a neolaborográf lisztminősítő készülékkel kapcsolatban- ÉVIK 1958/1-2
Lásztity Radomir: Hamu meghatározás lisztekben és egyes NaCl-tartalmú lisztből készült termékekben alkoholos Mg-acetátos módszerrel - ÉVIK 1957/1-2
Lásztity Radomir: Új módszer szójaliszt kimutatására búza- és rozsliszt mellett - ÉVIK 1956/2