angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Körmendy László publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Zsarnóczay Gabriella és Körmendy László: Dobozolt sonkák elégséges hőkezelésének meghatározása - ÉVIK 1994/2

Czeglédi-Jankó Gézáné, Mihályi Györgyné, Körmendy László: A szalicilsavas nitrátmeghatározási módszer vizsgálata hosszú érlelésű húsipari készítményekben - ÉVIK 1982/1-2

Rékasiné Szombati Éva, Orlando Presa Caballero, Mihályiné Kengyel Vilma, Körmendy László: Triptofántartalom meghatározása hús és húskészítményekben - ÉVIK 1978/1-2

Körmendy László, Gantner Gyula: A hús pH értéke és pácolhatósága közötti összefüggésekről - ÉVIK 1957/5-6

Körmendy László, Gantner Gyula: A hús pácolásánál szereplő tényezők vizsgálata - ÉVIK 1956/4

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS