angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Kókai Zoltán publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Gere Attila, Székely Richárd, Kókai Zoltán, Sipos László: Az érték alapú szegmentáció és az élelmiszerválasztás közbeni szemmozgás közötti összefüggések: esettanulmány kenyerekkel - ÉVIK 2019/3

Sipos László, Losó Viktor, Nyitrai Ákos, Kókai Zoltán, Gere Attila: Érzékszervi kedveltség predikciója mesterséges neurális hálózatokkal, fagyasztott csemegekukorica-fajták példáján bemutatva - ÉVIK 2017/4

Gere Attila, Mahmoud Said Rashed, Kókai Zoltán, Sipos László: Szemkamerás módszerek alkalmazása az élelmiszer-kutatásban - ÉVIK 2017/3

Sipos László, Ladányi Márta, Kókai Zoltán, Gere Attila: Leíró vizsgálatot végző érzékszervi bírálók teljesítményértékelési módszereinek felülvizsgálata - ÉVIK 2017/1

Sipos László, Ladányi Márta, Losó Viktor, Kókai Zoltán, Gere Attila: Érzékszervi bírálók egyetértésének nyomon követése - ÉVIK 2016/4

Kovács Eszter, Gere Attila, Székely Dóra, Kókai Zoltán, Sipos László: Szemkamerás vizsgálatok egy élelmiszer fogyasztói megítélésében - ÉVIK 2016/2

Gere Attila, Losó Viktor, Radványi Dalma, Juhász Réka, Kókai Zoltán, Sipos László: Csemegekukorica-fajták komplex értékelése - ÉVIK 2013/3

Gere Attila, Szabó Dániel, Franku Tamás, Györey Annamária, Kókai Zoltán, Sipos László: Panelcheck szoftver statisztikai lehetőségei az érzékszervi bírálócsoport teljesítményének monitorozásában - ÉVIK 2013/2

Gere Attila, Losó Viktor, Tóth Arnold, Kókai Zoltán, Sipos László: Kukorica fajták preferenciatérképezése szoftveres támogatással - ÉVIK 2012/3

Sipos László, Gere Attila, Kókai Zoltán, Szabó Dániel: Mesterséges ideghálózatok (ANN) alkalmazása az érzékszervi minősítés gyakorlatában- ÉVIK 2012/1-2

Györey Annamária, Gere Attila, Kókai Zoltán, Sipos László, Molnár Pál: Kenőmargarinok bírálatára kiképzett szakértői panel teljesítményének mérése - ÉVIK 2012/1-2

Kókai Zoltán: Az érzékszervi minőség fogyasztói megítélésének mérése standard mutatószámmal - ÉVIK 2008/3

Sipos László, Kókai Zoltán, Hunek Klára és Papp Eszter: Ásványvizek érzékszervi minőségének vizsgálata ProfiSens szoftver alkalmazásával -ÉVIK 2008/3

Horváth Eszter, Kókai Zoltán és Molnár Pál: Étkezési olajok érzékszervi vizsgálati módszerei - ÉVIK 2006/4

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS