angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Kevei Jánosné publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:


Kevei Jánosné: Gyümölcspálinkák aromakivonatának gázkromatográfiás vizsgálata nagyobb hőmérsékleten (II. rész) 1- ÉVIK 1972/4

Kevei Jánosné: Fehér direkttermő szőlőből készült borok identifikálása gáz- és rétegkromatográfiával - ÉVIK 1972/3

Kevei Jánosné: Az aromaanyagok változása a kenyérkészítésnél - ÉVIK 1971/4

Spanyár Pál, Kevei Jánosné: Gyors eljárás fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal (IX. rész): alumíniumtartalom meghatározása - ÉVIK 1962/1-2

Spanyár Pál, Kevei Jánosné: Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal (VIII. rész): kobalt meghatározása - ÉVIK 1961/11-12

Spanyár Pál, Kevei Jánosné: Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal (VII. rész): a meghatározásokhoz szükséges roncsolás módjai - ÉVIK 1961/9-10

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS