Kasza Gyula publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:
Kuti Beatrix, Horacsek Márta, Szakos Dávid, Kasza Gyula: Élelmiszerek tápérték jelölésének szabályozása az Európai Unióban és Magyarországon; Történeti áttekintés a kezdetektől napjainkig - ÉVIK 2021/1
Dorkó Annamária, Balogh-Berecz Ágnes, Szabó-Bódi Barbara, Kasza Gyula: Általános iskolás gyerekek élelmiszer-biztonsági tudásszintje és tudatossága- ÉVIK 2018/4
Barna Sarolta, Mikulka Petra, Frum Zsuzsanna, Szakos Dávid, Bognár Lajos, Kasza Gyula: A fipronilos tojásbotrány vásárlói magatartásra gyakorolt hatásának vizsgálata Magyarországon - ÉVIK 2018/1
Szegedyné Fricz Ágnes, Dömölki Marianna, Kuti Beatrix, Izsó Tekla, Szakos Dávid, Bognár Lajos, Kasza Gyula: Minőségi magyar termékek nyomában – a Magyar Élelmiszerkönyv működése - - ÉVIK 2016/4
Kemenczei Ágnes, Izsó Tekla, Frecskáné Csáki Katalin, Maczó Anita, Bognár Lajos, Kasza Gyula: Stevia: az édesítőszeren túl - ÉVIK 2016/3
Kemenczei Ágnes, Izsó Tekla, Bognár Lajos, Kasza Gyula: Rovarok mint „új” élelmiszerek - ÉVIK 2016/2
Bódi Barbara, Bognár Lajos, Kasza Gyula, Szakos Dávid: Internetes élelmiszer-vásárlási szokások Magyarországon - ÉVIK 2016/1
Balogh-Berecz Ágnes, Kasza Gyula, Bódi Barbara: Általános iskolások élelmiszerbiztonsági kockázatészlelése - ÉVIK 2015/4
Bódi Barbara, Kasza Gyula: Demográfiai tényezők hatása a fogyasztói élelmiszer-pazarlásra - ÉVIK 2015/3
Kasza Gyula, Bódi Barbara, Vajda Ágnes, Somogyi Adrienn: Hazai élelmiszerek részaránya a magyarországi kiskereskedelmi láncok választékában - ÉVIK 2015/2
Barna Sarolta, Kasza Gyula, Bódi Barbara: Fogyasztói kutatások az élelmiszerlánc-felügyelet szolgálatában- ÉVIK 2014/3