Kádas Lajos publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:
Kádas Lajos, Frenyó Vilmos: Citrus-félék vizsgálata II. Az anyagcsere vizsgálata légzésméréssel - ÉVIK 1985/1
Kádas Lajos: Citrus-félék vizsgálata I. Sérült citrus gyümölcsök légzésintenzitása - ÉVIK 1984/3-4
Kádas Lajos: A banán gyümölcs keménységének vizsgálata az érlelési folyamat során - ÉVIK 1983/1
Kádas Lajos, Lindner Károly: Zöldségféléink kémiai, fizikai tulajdonságai (II. rész): a paraj színváltozása tárolás során - ÉVIK 1980/3
Kádas Lajos, Lindner Károly: A banán gyümölcs cukortartalmának, víz állapotának és szabad aminosav tartalmának változása az érés során - ÉVIK 1979/1-2
Pham Van Minh, Lindler Károly, Kádas Lajos: A hőkezelés hatása a tej fehérjéire - ÉVIK 1978/3-4
Kádas Lajos, Lindner Károly: Zöldségféléink kémiai, fizikai tulajdonságai (I. rész): a paraj fehérje típusú anyagainak változása - ÉVIK 1977/5-6
Kádas Lajos: Hazai zöldségfélék nitráttartalma - ÉVIK 1976/5-6
Kádas Lajos, Bánki György: A banángyümölcs barnulási folyamatának leukométeres vizsgálata - ÉVIK 1971/5-6