angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Kádas Lajos publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Kádas Lajos, Kiss Ferenc: Citrusfélék vizsgálata (III. rész): szállítmányok létartamának vizsgálata - ÉVIK 1988/1

Kádas Lajos, Frenyó Vilmos: Citrus-félék vizsgálata II. Az anyagcsere vizsgálata légzésméréssel - ÉVIK 1985/1

Kádas Lajos: Citrus-félék vizsgálata I. Sérült citrus gyümölcsök légzésintenzitása - ÉVIK 1984/3-4

Kádas Lajos: A banán gyümölcs keménységének vizsgálata az érlelési folyamat során - ÉVIK 1983/1

Kádas Lajos, Lindner Károly: Zöldségféléink kémiai, fizikai tulajdonságai (II. rész): a paraj színváltozása tárolás során - ÉVIK 1980/3

Kádas Lajos, Lindner Károly: A banán gyümölcs cukortartalmának, víz állapotának és szabad aminosav tartalmának változása az érés során - ÉVIK 1979/1-2

Pham Van Minh, Kádas Lajos: Tej előkészítése poliakrilamid-gél elektroforézises vizsgálatokhoz - ÉVIK 1978/3-4

Pham Van Minh, Lindler Károly, Kádas Lajos: A hőkezelés hatása a tej fehérjéire - ÉVIK 1978/3-4

Kádas Lajos, Lindner Károly: Zöldségféléink kémiai, fizikai tulajdonságai (I. rész): a paraj fehérje típusú anyagainak változása - ÉVIK 1977/5-6

Kádas Lajos: Hazai zöldségfélék nitráttartalma - ÉVIK 1976/5-6

Kádas Lajos, Bánki György: A banángyümölcs barnulási folyamatának leukométeres vizsgálata - ÉVIK 1971/5-6

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS