Szeitzné Szabó Mária publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:


Szeitzné Szabó Mária: Foszfátok élelmiszereinkben: előnyök és kockázatok - ÉVIK 2018/4

 

Szeitzné Szabó Mária: Szemelvények az élelmiszer-biztonság történelméből - ÉVIK 2016/1


Frecskáné Csáki Katalin, Szerleticsné Túri Mária, Zentai Andrea, Mészáros László, Prisztóka Renáta, Sali Judit, Szeitzné Szabó Mária:      
Aszpartám édesítőszer élelmiszerekből származó bevitelének becslése és a kockázat értékelése - ÉVIK 2014/4


Farkas József, Szeitzné Szabó Mária, Mohácsiné Farkas Csilla: Mikotoxinok álarcban – új takarmány- és élelmiszerbiztonsági kihívás?- ÉVIK 2014/3


Frecskáné Csáki Katalin, Szeitzné Szabó Mária, Szerleticsné Túri Mária: Az aflatoxinszennyezettség csökkentésének lehetőségei az élelmiszerláncban- ÉVIK 2014/1

 

Cseh Júlia, Szeitzné Szabó Mária és Beczner Judit: A környezeti és társadalmi tényezők változásának hatása a növényi élelmiszerek biztonságosságára - ÉVIK 2011/1


 

Cseh Júlia és Szeitzné Szabó Mária: Élelmiszerlánc-terrorizmus: kockázat és felkészülés - ÉVIK 2009/3

 

Szerleticsné Túri Mária, Ácsné Kovacsics Loréna, Szeitzné Szabó Mária és Búza László: Arzén élelmiszerekben - ÉVIK 2009/3

 

Szeitzné Szabó Mária: Új utak a kockázatbecslésben - ÉVIK 2009/2

 

Szeitzné Szabó Mária: Kockázat-elemzésen alapuló élelmiszerbiztonság feltétel- és intézményrendszere - ÉVIK 2006/1