Soós Katalin publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:


Sohár Pálné, Soós Katalin, Gergely Anna: Élelmiszerek ólom- és kadmium-tartalmának meghatározására szervezett hazai körvizsgálat tapasztalata - ÉVIK 1992/3


Pápa Ágoston, Soós Katalin, Domoki János: Etiléntiourea (ETU) vizsgálata sörben - ÉVIK 1988/1

 

Zalainé Fundák Rita, Soós Katalin, Gergely Anna: Hazai élővizekből származó halak összes-higany és metilhigany tartalmának vizsgálata - ÉVIK 1987/3

 

Ari Lajos, Soós Katalin: Klórozott szénhidrogén inszekticidek szintjének alakulása tejben és tejtermékekben - ÉVIK 1976/5-6

 

Soós Katalin: Hazai gabonafélék karcinogén poliaromás szénhidrogén szennyezettségének vizsgálata - ÉVIK 1973/6

 

Soós Katalin: Poliaromás szénhidrogének meghatározása ásványolajtermékekben és élelmiszerekben - ÉVIK 1972/1-2

 

Soós Katalin: Ftálimid típusú fungicidek lebomlásának vizsgálata borban - ÉVIK 1971/1-2

 

Soós Katalin, Szűts Gyuláné: Higanytartalmú csávázószer-maradékok vizsgálata és élelmezésegészségügyi megítélése - ÉVIK 1967/4

 

L. Soós Katalin: Élelmiszergázosítási kísérletek etilénoxiddal a gáz maradékok alakulásának megismerésére - ÉVIK 1966/3

 

Soós Katalin, Cieleszky Vilmos: Metilbromidos terménygázosítással kapcsolatos élelmezésegészségügyi vizsgálatok (III. rész): a szabad és kötött metilbromid egymás melletti meghatározása - ÉVIK 1965/9-12

Belépés

AKTUÁLIS LAPSZÁMUNK

HIRDETÉSEK