Salgó András publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:


Hódsági Mária, Gelencsér Tímea és Salgó András: A Mixolab technika alkalmazási lehetőségei - ÉVIK 2010/3

 

Farkas József és Salgó András: Az élelmiszerbiztonság analitikai kérdései, különös tekintettel a klímaváltozásra - ÉVIK 2010/2

Gelencsér Tímea és Salgó András: A glikémiás index in vivo meghatározási lehetőségei - ÉVIK 2009/4  

 

 

Gelencsér Tímea és Salgó András: A glikémiás index fogalma és in vitro meghatározási lehetőségei - ÉVIK 2009/3

 

Juhász Réka és Salgó András: A gyors viszkoanalizátoros technika alkalmazási lehetőségei - ÉVIK 2006/4


Salgó András: A 75 éves Lásztity Radomir köszöntése -ÉVIK 2004/1

 

Sárossy Gábor, Gergely Szilveszter és Salgó András: A standardizáció elõnyei a közeli infravörös spektroszkópia alkalmazásában -ÉVIK 2003/3


 

Salgó András, Lásztity Radomir és Varga János: Vizsgálati módszerek gabonafélék csírázottságának meghatározására - ÉVIK 1998/2



Szalay Gábor, Tóth Ágnes, Lásztity Radomir és Salgó András: DNS meghatározásán alapuló technikák az élelmiszer-minõségellenõrzésben - ÉVIK 1997/2

 

Örsi Ferenc, Ali Hassan El-Sonbaty, Salgó András, Varga János és Delyné Szabó Györgyi: Ömlesztett sajtok elemzése NIR és NIT módszerrel - ÉVIK 1994/4


Samy Fanous Sharobeem, Hidvégi Máté, Lásztity Radomir, Salgó András: Kukoricafehérjék vizsgálata (IV. rész): táplálkozástani minőség - ÉVIK 1988/1


 Samy Fanous Sharobeem, Hidvégi Máté, Lásztity Radomir, Salgó András: Kukoricafehérjék vizsgálata (IV. rész): táplálkozástani minőség - ÉVIK 1988/1

 

Salgó András, Örsi Ferenc, Sümeghy Zoltán: Amilázok meghatározása "CONTIFLO" automatikus elemzőben - ÉVIK 1978/5-6

 

 

Samy Fanous Sharobeem, Hidvégi Máté, Lásztity Radomir, Salgó András: Kukoricafehérjék vizsgálata (IV. rész): táplálkozástani minőség - ÉVIK 1988/1
Samy Fanous Sharobeem, Hidvégi Máté, Lásztity Radomir, Salgó András: Kukoricafehérjék vizsgálata (IV. rész): táplálkozástani minőség - ÉVIK 1988/1
Samy Fanous Sharobeem, Hidvégi Máté, Lásztity Radomir, Salgó András: Kukoricafehérjék vizsgálata (IV. rész): táplálkozástani minőség - ÉVIK 1988/1
Samy Fanous Sharobeem, Hidvégi Máté, Lásztity Radomir, Salgó András: Kukoricafehérjék vizsgálata (IV. rész): táplálkozástani minőség - ÉVIK 1988/1