Kerekes László publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:
Kerekes László és Sitkei András: A méz minősége és minősítése - ÉVIK 1996/3
Kerekes László: Búzalisztek Fusarium F-2 és T-2 toxin szennyeződésének gyors meghatározása automatizált enzimimmunanalitikai mérőrendszerrel - ÉVIK 1995/3
Kerekes László: Búzalisztek gliadin (glutén)-tartalmának gyors meghatározása enzimimmunanalitikai eljárással - ÉVIK 1995/1
Kerekes László: Szója- és tejfehérje készítmények proteintartalmának meghatározása automatizált enzimimmun-analitikai eljárással hőkezelt húskészítményekben - ÉVIK 1994/2
Kerekes László, Bán Szilvia: Direkt potenciometrikus klorid-tartalom meghatározás módszerösszehasonlító vizsgálata 2 - ÉVIK 1992/4
Kerekes László: A cukor mikrobiológiai minőségének alakulása - ÉVIK 1984/1-2
AKTUÁLIS LAPSZÁMUNK
HIRDETÉSEK