angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Horváth György publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Horváth György, Mile László: Egyes hazai élelmiszerek hozzáadott nátriumglutamát tartalmának meghatározása - ÉVIK 1981/2

Juhász Ernő, André László, Horváth György: A fűszerpaprika összes festéktartalmának meghatározása a Benedek-féle módszer szerint spektrofotométer felhasználásával (II. rész) - ÉVIK 1976/5-6

Horváth György, Filvig Gyula, Varga Zsuzsanna: Fűszerpaprika őrlemények vastartalmának vizsgálata spektrofotometriás módszerrel - ÉVIK 1975/5-6

Pauli Péterné, Horváth György: „Házi” készítésű száraztészta minősítési problémái - ÉVIK 1971/4

Horváth György, André László: Dobozos konzervek ónszennyeződése - ÉVIK 1966/3

Horváth György, Pauli Péterné, Rontó Erzsébet: Szárított ételféleségek (leveskészítmények) vizsgálata - ÉVIK 1963/3-4

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS