angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Hegedűs Mihály publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Hegedűs Mihály, Wöller László: Fehérjekeverékek biológiai értékének vizsgálata - ÉVIK 1974/4

Hegedűs Mihály: Néhány fehérjeforrás biológiai értékének vizsgálata Tetrahymena pyriformis W módszerrel - ÉVIK 1974/1-2

Hegedüs Mihály: Élelmiszerek B₁₂-vitamintartalmának meghatározása mikrobiológiai módszerrel (II. rész): élelmiszereink B₁₂-vitamintartalmának vizsgálata - ÉVIK 1972/4

Dworschák Ernő, Hegedüs Mihály: A fehérje táplálkozási értékének változása hőkezelt tejporokban - ÉVIK 1972/3

Hegedüs Mihály: Élelmiszerek B₁₂-vitamintartalmának meghatározása mikrobiológiai módszerrel (I. rész) - ÉVIK 1972/1-2

Hegedüs Mihály: Fehérjeérték meghatározása mikrobiológiai módszerrel - ÉVIK 1971/5-6

Dworschák Ernő, Hegedüs Mihály: Kétdimenziós vékonyréteg-kromatográfia alkalmazása aminosavak spektrofotometriás és denzitometriás meghatározására - ÉVIK 1970/2

Hegedűs Mihály: Élelmiszerfehérjék biológiai értékének meghatározása - ÉVIK 1969/4

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS