Győri Zoltán publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:
Ungai Diána, Kovács Béla, Győri Zoltán: Az ásványianyag-tartalom alakulása a Jubilejnaja 50 őszi búzafajtában (Triticum aestivum L.), különböző termesztési években és termőterületeken - ÉVIK 2019/1
Győri Zoltán: Az őszi búza ásványianyag-tartalmának értékelése az új vizsgálatok tükrében/eredményeként - ÉVIK 2017/2
Burján Zita Kata, Andrási Dávid, Győri Zoltán: A búzaliszt ásványianyag- és fehérjetartalmának változása műtrágyázás hatására - ÉVIK 2014/1
Czipa Nikolett, Borbélyné dr. Varga Mária és Győri Zoltán: Magyar termelői mézek elemtartalma - ÉVIK 2010/3
Sipos Péter, Tóth Árpád, Pongráczné Barancsi Ágnes és Győri Zoltán: A búzaliszt reológiai vizsgálata különböző módszerekkel -ÉVIK 2007/3
Tóth Árpád, Sipos Péter és Győri Zoltán: Őszi búzafajták alveográfos minősítésének jelentősége aszályos, csapadékos és átlagos időjárási körülmények között -ÉVIK 2007/3
Győri Zoltán és Ungai Diána: Az élelmiszertudományi képzés fejlődése a Debreceni Egyetemen - ÉVIK 2007/1