angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Gajzágó Ildikó publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:


Gajzágó Ildikó és Balázsy Andrea: Összehasonlító vizsgálatok a LECO FP-428 gyors fehérjemeghatározóval és a Kjeldahl módszerrel - ÉVIK 1993/4

Gajzágó Ildikó, Vámosné Vigyázó Lilly, Sümeghyné Kerezsi Natasa: Polifenoloxidáz-inhibitorok hatása az alma enzimes barnulására - ÉVIK 1981/4

Gajzágó Ildikó, Vámosné Vigyázó Lilly: Gyümölcs-félék enzimes bámulásának mérése Spekol spektrokoloriméterrel - ÉVIK 1975/3

Soheir El-Nockrashy, Gajzágó Ildikó, Vámosné Vigyázó Lilly: Adatok a trappista-sajt kémiai összetételének változásához az érés folyamán (I. rész): a nedvességtartalom, az összes és az oldható fehérjetartalom, valamint a szabad aminosavak vizsgálata - ÉVIK 1973/1-2

Soheir El-Nockrashy, Gajzágó Ildikó, Vámosné Vigyázó Lilly: A bolthálózatból származó trappista-sajt minták kémiai vizsgálata - ÉVIK 1872/5-6

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS