angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Farkas József publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:

Farkas József, Mohácsiné Farkas Csilla: Előrejelző mikrobiológiai modellezés, a kvantitatív mikro-biológiai kockázatbecslés eszköze - ÉVIK 2014/4

Farkas József, Szeitzné Szabó Mária, Mohácsiné Farkas Csilla: Mikotoxinok álarcban – új takarmány- és élelmiszerbiztonsági kihívás?- ÉVIK 2014/3

Farkas József, Mohácsiné Farkas Csilla: Clostridium difficile: új élelmiszer-biztonsági veszély?- ÉVIK 2014/2

Farkas József, Mohácsiné Farkas Csilla: Baktériumok kommunikációja és annak élelmiszer-tudományi jelentősége - ÉVIK 2014/1


Farkas József: Bél mikrobiotánk táplálkozás-tudományi és élelmiszer-vizsgálati jelentősége - ÉVIK 2013/3

Csernus Olívia, Andrássy Éva, Bata-Vidács Ildikó, Beczner Judit, Farkas József: Penicillium expansum és Aspergillus niger növekedési hőmérséklet- és vízaktivitás-függésének vizsgálata, különös tekintettel a klímaváltozásra - ÉVIK 2011/4

Farkas József és Beczner Judit: A klímaváltozás lehetséges hatásai az élelmiszer-biztonságra - ÉVIK 2010/4

Farkas József és Salgó András: Az élelmiszerbiztonság analitikai kérdései, különös tekintettel a klímaváltozásra - ÉVIK 2010/2


Dalmadi István, Seregély Zsolt, Kaffka Károly, Farkas József: Néhány többváltozós kemometriai módszer alkalmazása műszeres analitikai vizsgálatok értékelésére -ÉVIK 2007/4

Farkas József és Mohácsiné Farkas Csilla: GFP tesztorganizmusok élelmiszer-mikrobiológiai alkalmazási lehetõségei és korlátai -ÉVIK 2003/4

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS