angol-magyar
kétnyelvű tudományos folyóirat
HUN / ENG

Fábri Ilona publikációi az Élelmiszervizsgálati Közleményekben:


Fábri Ilona és Prokopp László: A HACCP rendszer alkalmazásának irányelvei a FAO/WHO Codex Alimentarius szerint - ÉVIK 1994/4

Tabajdiné Pintér Veronika, Nagel Vilmos, Fábri Ilona: Mikrobiológiai módszerösszehasonlító vizsgálatok IlI. Lisztek mezofil aerob mikrobaszámának és mezofil aerob spóraszámánák meghatározása - ÉVIK 1985/2

Tabajdiné Pintér Vera, Nagel Vilmos, Fábri Ilona: Mikrobiológiai módszerösszehasonlító vizsgálatok II. Nagy cukortartalmú élelmiszerek ozmotoleráns élesztőszámának meghatározása - ÉVIK 1985/1

Tabajdiné Pintér Vera, Nagel Vilmos, Fábri Ilona: Mikrobiológiai módszerösszehasonlító vizsgálatok I. Lisztek penész-számának meghatározása - ÉVIK 1984/3-4

Pesti Katalin, Burits Oktáv, Fábri Ilona, Zukál Endre: Hagymaszárítmányok mikrobiológiai minőségének értékelése matematikai statisztikai módszerekkel - ÉVIK 1974/4

Vas Károly, Fábri Ilona: Módszer paradicsomsűrítmények konzisztenciájának és kiadósságának mérésére - ÉVIK 1958/3

Fábri Ilona, Vas Károly: Howard-vizsgálatra alkalmas, állandósított paradicsompüré-készítmények előállítása - ÉVIK 1957/1-2

Legfrissebb szám



Támogató és együttműködő partnereink

TÉMAKERESÉS